Sportberichten


Plaatsing  
 
06-12-2011  

Jason Davidson op proef bij Heracles

 

ALMELO – De ‘Aussie’ Jason Davidson loopt deze week proef bij Heracles Almelo. De 20-jarige verdediger die tevens de Griekse nationaliteit heeft, mag in deze week proberen de technische staf van Peter Bosz te overtuigen dat hij een versterking van de verdediging is. De jeugd-international zit nog zonder club nadat hij bij de Portugese hekkensluiter Paços de Ferreira geen verlenging van zijn contract kreeg.

Heracles zoekt nog versterking sinds Birger Maertens net voor het begin van de competitie een zware knieblessure opliep en pas naar verwachting in de nieuwe competitie 2012/2013 inzetbaar is. Davidson hield zijn conditie op peil bij Borussia Mönchengladbach en speelde in het verleden bij o.a. Hume City, Sporting Covilhã en in het Turkse voetbal.

Davidson is overigens niet het enige nieuwe gezicht deze week bij Heracles. De Russische ex-voetballer Dmitri Shoukov loopt een weekje stage bij de trainingsstaf van Heracles Almelo. De Rus heeft tijd omdat in zijn vaderland momenteel een winterstop is.
Shoukov speelde in zijn actieve carrière als voetballer voor o.a. CSKA Moskou, Vitesse, NAC Breda, Willem II en FC Twente.

< Jason Davidson
 

Archief
Terug naar vorige pagina