Sportberichten


Plaatsing  
 
04-12-2011  

IJsselmeervogels maatje te groot voor SVZW


Van Toor passeert doelman Achterhoek voor de eerste keer.
 

WIERDEN – SVZW staat weer met de voeten op de grond na een gelijkspel en zege o.l.v. trainer Hans Kraay jr. Tegen IJsselmeervogels maakte de Wierdense Topklasser geen enkele kans ondanks dat IJsselmeervogels ook niet hoger staat dan de achtste stek.
In en hoog tempo werden de ‘mannen van Kraay’ vanaf het startsignaal in de verdediging gedrongen en na een kwartiertje spelen resulteerde dat in een doelpunt van Van Toor (0-1). Binnen het half uur kwamen daar nog treffers van Verweij en wederom van Toor bij (0-3).
Na rust namen de gasten uit Spakenburg duidelijk gas terug waardoor SVZW wat meer aan voetballen toekwam maar aan de stunt van een week eerder kon geen moment worden gedacht. Het was Ramic die dat met het vierde doelpunt voor de ‘rode vogels’ onderstreepte, waarna SVZW in de slotfase nog de eer redde doordat Dewi Perik de bal vanuit een scrimmage nog in het net wist te werken. Met de nederlaag zag SVZW concurrent Harkemase Boys langszij komen.

SVZW - IJsselmeervogels 1-4
(0-3.) 13. Van Toor 0-1, 27. Verweij 0-2, 33. Van Toor 0-3, 90. Ramic 0-4, 91. Perik 1-4.

SVZW: Achterhoek, Zwiers, Meijerink, Smit, Maris, Ten Hoeve (60. Mulderije), De Graaf, Engbers (53. Göbel), Van Keulen, Perik, B. Kamphuis (60. Prumers).
IJsselmeervogels: Van Strien, Mooij, Van Toor, Bronkhorst, Katipana, Ramic, De Harder, Van Wieringen,Tol, Verwey, Fung-A-Wing.

Archief
Terug naar vorige pagina