Sportberichten


Plaatsing  
 
02-12-2011  

Heracles overklast VVV met 7-0

 

ALMELO – Wat Heracles Almelo vorige week ontbeerde uit tegen Roda JC kon vanavond in het Polman Stadion wel worden opgebracht. Zonder de gepasseerde Armenteros en met Vejinovic in de basis in een vrije rol werd al snel een overwicht opgebouwd en kwam VVV amper aan voetballen toe. De Venloërs, die bekend staan om hun vechtlust , voetbalden dicht tegen de zestien aan en met kunst en vliegwerk werden de Heraclieden nog een tijdje tegen gehouden.
Na een half uurtje werd de ban gebroken nadat Quansah de bal met een hakje bij Duarte bezorgde die vervolgens Plet bereikte zodat deze onberispelijk kon afronden (1-0). Even later bereikte de bal uit een rebound Quansah, die met een ‘beauty’ de tweede treffer op het scorebord liet aantekenen (2-0).
Tot de rust hielden de Venloërs het achterin nog even dicht zonder ook maar zelf een kans te hebben gekregen. Na rust was het verzet al vrij snel gebroken nadat Marko Vejinovic zijn spel bekroonde met een waarlijk schitterend afstandsschot waar VVV-doelman De Vogt alleen maar naar kon kijken (3-0). Met schitterend combinatievoetbal werd daarna VVV volkomen overklast en moest arbiter Blom nog wel 3 gele prenten aan de Limburgers meegeven. Plet, Everton, Vejinovic en Armenteros bouwden in de laatste twintig speelminuten de voorsprong uit naar 7-0 zijnde de grootste overwinning van de Heraclieden ooit in de eredivisie.
Alleen jammer dat men dat een week eerder in Kerkrade volledig liet afweten, want dan hadden de Heraclieden op plek 6 kunnen staan!

Fotoreportage: Nick Zweers Fotografie


Bosz: We speelden fantastisch
De Boeck:Wil zijn gedachten niet delen

Heracles Almelo - VVV-Venlo 7-0 (2-0)
1-0 en Plet (33)
2-0 Quansah (42)
3-0 Vejinovic (60)
4-0 Plet (69)
5-0 Everton (76)
6-0 Vejinovic (79)
7-0 Armenteros (82)

Arbiter: Blom
Geel: Molhoek, Linssen, Uchebo (VVV-Venlo
Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Rienstra, Van der Linden, Jallo, Quansah, Overtoom (Bruns/78), Duarte, Vejinovic (Douglas/80), Plet (Armenteros/73), Everton.
VVV-Venlo: De Vogt, Mei, De Regt, Yoshida, Fleuren, Meeuwis, Maguire, Molhoek (Cullen/58), Musa, Nwofor (Uchebo/69), Linssen (Dadda/85).

Fotoreportage (26 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina