Sportberichten


Plaatsing  
 
26-11-2011  

Heracles na nederlaag in rechter rijtje

 

KERKRADE – Het is Heracles Almelo wederom niet gelukt om winstpunten uit Kerkrade mee te nemen. De uitwedstrijd tegen Roda JC werd onnodig verloren met 3-1. De heraclieden behaalden in de laatste vier duels slechts een punt thuis tegen FC Twente en staat nu weer in het rechter rijtje .
In de saaie eerste helft hadden de Almeloërs nog wel het betere spel maar verder dan een schot op de lat van Willy Overtoom kwam het niet. De bal stuitte nog net voor de doellijn het veld weer in. Mitchell Donald deed buiten bereik van Pasveer hetzelfde met een kopbal zodat met 0-0 aan de thee begonnen kon worden.

In de tweede helft trok Roda het spel naar zich toe en zette de Heraclieden onder druk. Dat leidde tot diverse kanten maar Pasveer kon twee keer onheil voorkomen bij kansen van De Beule en Vormer. Na een ruim kwartiertje werd een bekeken schot van Mads Junker Pasveer toch teveel (1-0). De Limburgse spits maakte er twee minuten later 2-0 van en vergeten was het ‘droog’ staan sinds maanden.
Even gloorde er nog hoop voor de Heraclieden toen Overtoom via een ‘bestreden’ penalty de aansluiting op het scorebord zette, maar een snelle treffer van Malki sloeg alle Almelose hoop de Limburgse bodem in (3-1).

< Foto: Harry Broeze
(Klik hier voor meer foto's)

Bosz
: ‘Nederlaag terecht maar onnodig’


Roda JC - Heracles Almelo 3-1 (0-0). 66. Junker 1-0, 68. Junker 2-0. 76. Overtoom 2-1 (penalty), 77. Malki 3-1.
Heracles: Pasveer, Te Wierik, Rienstra, vd Linden, Vejinovic, Quansah, Overtoom, Duarte, (79. Bruns), Armenteros, Plet, Everton (67. Pedro).
Gele kaart: Vejinovic (Heracles), Ramzi, Wielaert (Roda JC)

Archief
Terug naar vorige pagina