Sportberichten


Plaatsing  
 
21-11-2011  

Goedkoop naar Heracles-De Graafschap om beker

 

ALMELO - Heracles Almelo speelt in de achtste finale van het KNVB Bekertoernooi in het eigen Polman Stadion tegen De Graafschap. Deze aantrekkelijke regioderby wordt gespeeld op dinsdag 20 december om 20.45 uur. SeizoenClubCardhouders hebben inmiddels tot en met maandag 21 november de mogelijkheid gehad om hun eigen plek terug te kopen.

Vanaf dinsdag 22 november begint de aanvullende verkoop voor SeizoenClubCardhouders en FanCardhouders. Kaarten kopen voor deze KNVB-bekerwedstrijd is mogelijk via de online kaartverkoop (www.ticketbox.nl), bij de vestigingen van de Ticketbox en uiteraard in de Fanshop van Heracles Almelo. Kaarten kosten € 12,50 voor de lange zijde en € 10,00 voor de korte zijde. Bij de vestigingen van de Ticketbox wordt nog een fee berekend waardoor elk kaartje hier € 3,40 extra kost. Per SeizoenClubCard of FanCard kunnen drie wedstrijdkaarten worden aangeschaft. Nog geen Fancard? Vraag hem dan aan via www.heracles.nl/fancard.

Scholen in het voortgezet onderwijs en voetbalclubs uit de regio hebben inmiddels een schrijven ontvangen, waarmee zij bij afname van minimaal tien en maximaal honderd kaarten korting krijgen.

Archief
Terug naar vorige pagina