05-11-2011

Duur verlies SVZW tegen Lisse

WIERDEN – SVZW verloor zaterdagmiddag in de topklasse kostbare punten aan naaste concurrent Lisse. SVZW begon het duel zonder de geblesseerde Jordi Kamphuis en de gepasseerde Niels ten Hoeve tegen het gelijk op de ranglijst staande Lisse.
De wedstrijd begon een kwartiertje te laat omdat de scheidsrechter was opgehouden in een file. De Lissenaren bleven echter bij de les en namen na een kwartier spelen een voorsprong toen een toegekende penalty werd benut door het in de fout gaan van Nick de Graaf.
SVZW wanhoopte nog niet en Tim Egbers was even later zelfs dicht bij de gelijkmaker maar zijn kopbal werd op de lijn gekeerd. De Wierdenaren bleven sterker maar konden dat niet in doelpunten opzetten en Lisse bleef gevaarlijk op de counter waar de Wierdense defensie het zichtbaar moeilijk mee had. Vlak voor rust betekende dat bijna 0-2 maar de enorme kans werd gemist.
Wat SVZW na de rust ook probeerde, het kwam niet tot scoren en ook de wissels brachten geen soelaas. Toen Tim Egbers kort voor tijd een enorme kans mistte gingen de kopjes omlaag en werd een nipte nederlaag het loon.

Fotoreportage: Henk Steen

SVZW - FC Lisse 0-1 (0-1). 0-1 Rik Vermeulen (16/pen.).
Opstelling SVZW: Achterhoek, De Graaf, Meijerink, Smit, Mulderij, Gobel (69. B. Kamphuis), Zwiers, Engbers, Wennink (78. Parnela), Altink (58. Maris), Perik.