Sportberichten


Plaatsing  
 
28-10-2011  

SportinTwente.nl brengt gratis Sportkrant uit

 

Daarnaast is ons streven om met de website de hele breedtesport in Twente te coveren. Dat gaat al heel goed, maar we willen ons natuurlijk wel graag blijven ontwikkelen.”
“Ik vond het erg frustrerend dat er zo weinig aandacht werd geschonken aan de breedtesport. John deed het eigenlijk voor zijn studiepunten,” zo legt Grootelaar uit over de start van SportinTwente.nl. “Wij willen niet alleen topsport voor het voetlicht brengen, maar juíst ook alles wat daar onder zit. De site is opgericht zodat mensen zelf nieuws in kunnen sturen en de inhoud van de website krijgen we dan ook voor het grootste deel aangeleverd. Dát is ook de kracht van SportinTwente.nl. In het begin hebben we heel veel contacten verzameld en talloze mensen gemaild. Daardoor krijgen we nu steeds meer nieuws aangeleverd. De bezoekersaantallen zijn in de loop der jaren dan ook flink gegroeid.”

Hoofdredacteur
“Een belangrijke kracht van onze site is dan ook dat nu de kleinere sporten de door hen gewenste aandacht krijgen,” vervolgt Grootelaar zijn verhaal. “Wij bieden hen die de kans en daar maken sporten als bijvoorbeeld korfbal gretig gebruik van. Er zijn echter nog wel sporten waar we graag nog meer nieuws van zouden ontvangen, zoals hockey en basketbal.”
Door voor iedere sport een ‘hoofdredacteur’ aan te stellen hoopt SportinTwente.nl daar verandering in te krijgen. “We willen ons graag verder professionaliseren en op de website teksten van hoge kwaliteit leveren. Mensen die graag over sport schrijven zijn dan ook van harte welkom om zich bij mij te melden. Ik hoop dat we er samen iets moois van kunnen maken, zodat we de breedtesport in Twente goed kunnen promoten.”

Bekijk de krant in pdf-versie
 

Archief
Terug naar vorige pagina