12-08-2008

Benauwde overwinning Heracles

De wedstrijd werd gespeeld in Vriezenveen op het veld van DOS.'37

VRIEZENVEEN - Heracles Almelo heeft de oefenwedstrijd tegen het Twents Amateurelftal in winst omgezet. In Vriezenveen stond er na negentig minuten een moeizame 3-2 op het bord. De doelpunten kwamen op naam van Mark-Jan Fledderus (2x) en Willie Overtoom. De eerste helft was er een met weinig hoogtepunten. De gevaarlijkste man bij Heracles Almelo was Everton Ramos da Silva. De Braziliaan kopte na een kleine twintig minuten net naast . De tweede helft was een minuut oud Mark-Jan Fledderus in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. .Hij nam zelf de penalty en het zwakke schot werd gestopt door de doelman. . In de 55e minuut was het Erwin Looms de score met een mooie lob over Jørg van den Nieuwenhuyzen en twee minuten later stelde Tim Pothast met een asist Dennis Sepp in staat om het amateurelftal op 2-0 te brengen. Willie Overtoom bracht zijn ploeg na een uur spelen weer terug in de wedstrijd met een en in de 65e minuut werd Mark-Jan Fledderus voor de gelijkmaker. Mark-Jan Fledderus zorgde in de 79e minuut voor de 3-2 overwinning. Daarna ging de wedstrijd als een nachtkaars uit. Foto's volgen