Sportberichten


Plaatsing  
 
20-10-2011  

F-jes MVV´29 naar finale Veilig Uit en Thuis actie

 

HARRBRINKHOEK – Het pupillenteam F7 van de voetbalvereniging MVV’29 uit Harbrinkhoek is een van de 200 finalisten van de Veilig Uit & Thuis-actie van Toyota en Veilig Verkeer Nederland (VVN). Het bereiken van de finale is een topprestatie, want in totaal hebben kinderen meer dan 10.000 ontwerpen ingestuurd. Het ontwerp van MVV’29 is gemaakt door F7 speler Siebren Posthumus. Het bereiken van de finale is een topprestatie op zich.
De heer H. Maassen van den Brink van Toyota-dealer K. Drent maakte de nominatie persoonlijk bekend. Bij die gelegenheid reikte hij flyers met het ontwerp van de Toyota Teamauto en posters met alle 200 nominaties officieel uit aan de heer P. Kuiphuis van MVV’29. Hiermee kan de club actief stemmers gaan werven. Stemmen kan tot en met 30 oktober op de actiewebsite www.veiliguitenthuis.nl  (zoeken op F7). Daarnaast krijgen ze een speciaal filmpje dat via Hyves, Facebook en andere sociale media verspreid kan worden om zo stemmen te werven. Van de 200 finalisten blijven uiteindelijk elf winnaars over, die vanaf half november een seizoen lang de beschikking krijgen over een Toyota Verso voor hun sportclub.
Toyota en Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseren de Veilig Uit & Thuis-actie om ouders, kinderen en sportclubs bewust te maken van het belang van veilig vervoer van en naar sporttrainingen en -wedstrijden. Zij riepen sportclubs op om hun Toyota Teamauto-ontwerp in te sturen naar www.veiliguitenthuis.nl.
Mocht MVV’29 winnen, dan ontvangen ze deze auto uit handen van autobedrijf K. Drent en Veilig Uit & Thuis-ambassadeur Giovanni van Bronckhorst. Met deze auto kunnen ouders zes kinderen veilig naar wedstrijden brengen. Ook autobedrijf K.Drent ziet het belang in van de Veilig Uit & Thuis-actie. Jaarlijks raken namelijk zo’n 13.000 kinderen gewond bij het vervoer van en naar de sportclub.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina