Sportberichten


Plaatsing  
 
16-10-2011  

Overijsselse ruitersuccessen in het buitenland

 

ALMELO – In Odense Denemarken wist Gerco Schröder (Tubbergen) met Eurocommerce California de Grand Prix (1.45m.) op zijn naam te schrijven. De Ommenaar Frank Schuttert legde met Winchester beslag op de tweede plek. Sjaak Sleiderink (Denekamp) legde met Wizzard beslag op de vierde plaats en Wim Schröder (Tubbergen) eindigde met BMC Claire als vijfde.
In de springrubriek 1.40 m. won Sjaak Sleiderink met BMC Angel Rose en werd Frank Schuttert elfde. In de Small Tour (1.35 m.) werd Emil Tacken (Horst) winnaar en waren er ereplaatsen voor Sjaak Sleiderink met Eurocommerce Aberdeen als vijfde en Frank Schuttert met Absalom als zevende.
In Kiel won Gert-Jan Bruggink (De Lutte) zondag de Grand Prix (1.55 m.) van Sleeswijk Holstein met Primeval Wings. Met Wings werd hij ook nog tweede in een sprinrubriek 1.50 m. Een eervolle zevende plaats was er in de Grand Prix voor Marc Houtzager uit het Noord-Overijsselse Rouveen met zijn paard Sterrehof’s Voltaire.
Een dag eerder werd Bruggink derde met Primeval What Exclusive in een springrubriek 1.50 m. Marc Houtzager werd hier vijfde met Sterrehof's Uppity en Willem Greve (Markelo) werd met Wisielottie eervol zevende.
 

Archief
Terug naar vorige pagina