Sportberichten


Plaatsing  
 
12-10-2011  

Kaarten bekerduel Heracles-Berkum in de ramsj


VV Berkum selectie seizoen 2011-2012
 

ALMELO – Je zult als eredivisionist in de beker maar loten tegen een amateurclub, geheid dat het een probleem wordt om het stadion vol te krijgen.
De profs uit Almelo die op 26 oktober ‘s avonds om 20.00 uur thuis tegen VV Berkum moeten voetballen, vrezen voor een half vol stadion. Daarom gaan de entreebewijzen in de ramsj en zijn sportscholen en sportclubs aangeschreven om pakketten van 10 tot 100 stuks aan te bestellen tegen een aanbiedingsprijs van 2 euro per kaartje.
Een losse kaart gaat in de aanbieding voor 4 euro en kaarthouders kunnen onbeperkt entreebewijzen aanschaffen tegen hetzelfde bedrag per stuk.
Dat geldt ook voor Fancardhouders en als u die nog niet heeft, kan die alsnog gratis worden aangevraagd, waardoor weer geprofiteerd kan worden van het lage tarief.
Op dinsdag 25 oktober gaan de kassa’s open voor de losse verkoop, maar dan kost een kaartje 10 euro om de zaterdag-hoofdklasser in het Polman Stadion te zien acteren. De Zwollenaren versloegen in de beker al de voetballers uit URK en bonden ook de semi-profs uit Veendam aan de zegekar. Dat zouden ze in Almelo graag nog eens herhalen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina