Sportberichten


Plaatsing  
 
12-08-2008  

Luctor Lulof Open tennistoernooi

 

ALMELO - In week 33 van zondag 10 t/m zondag 17 augustus vindt het alom bekende en grootste toernooi van Overijssel plaats, het Lulof Open. Dit toernooi is bij jong en oud bekend, beginner of gevorderd, voor elk wat wils. De tennisbanen ziin te vinden in de Willem de Clercqstraat 71 te Almelo.
Het Lulof Open wordt ook dit jaar gecombineerd met een A* toernooi. Dat wil zeggen: de betere spelers van Nederland komen hier spelen. Vorig jaar waren er enkele spelers uit de top-100, zowel bij de vrouwen als bij de mannen. Zij kunnen punten verdienen om hogerop te komen op de Nationale Ranglijst.
Eén van die dames die in de top honderd staat, is lid van Luctor zelf. Ghislaine van Baal (rond de 90ste plaats). Zij zal natuurlijk meedoen en proberen om de naam van Luctor et Emergo hoog te houden. Bij de mannen heeft oudgediende Dennis Kockx zich al aangemeld voor het toernooi, 2 jaar terug nog 25e van Nederland en nu uitkomend in de hoofdklasse van de nationale competitie met zijn mix-team.
De Lulofcommissie bestaat uit allemaal enthousiaste mensen: dit zijn zijn: Mark van Baal (baas van alles), Jasper Kleinenberg (onderbaas BCD-toernooi), Maaike Lucassen (onderbaas BCD-toernooi), Marloes Lucassen, Niels Hinderks, Arjon Pegels, Gijs de Klerk, Frank Nij Bijvank, Monique Böhm en ondergetekende (onderbaas A* toernooi). Meer informatie

Fotoreportage (14 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina