Sportberichten


Plaatsing  
 
08-10-2011  

Duistere PR-zaken in Twentse judowereld

 

ALMELO – Enige tijd geleden ontving de redactie een bericht over het oprichten in Almelo van een nieuwe judoschool onder de naam Judo Almelo omdat die er volgens de gemeente niet zou zijn en de komst derhalve zou worden toegejuicht, zo luidde het bericht.
Niets is minder waar, want al sinds jaar en dag is judoschool Hartman in Almelo actief en het bracht zelfs grote kampioenen voort. Hartman is gebundeld aan de stichting Judopromotion dat op meerdere locaties in Twente actief is.
A la, denk je dan, iemand wil wat en zet een pr-bericht wat naar zijn hand. Sindsdien komen er met regelmaat berichten over activiteiten en prestaties van jeugdige sporters. Maar wat schetst onze verbazing, Judo Almelo is gewoon een ‘nickname’ voor Judoschool THAG dat in de gemeente Tubbergen actief is.
Twee identieke persberichten met alleen een gewijzigde naam van de vereniging en een identieke meegezonden foto maken dat duidelijk. Zo bont hebben de judoscholen verenigd in Judopromotion Twente het nog nooit gespeeld, maar THAG en Judo Almelo wel.


Persbericht Judo Almelo
Persbericht Judo THAG
Commentaar op bovenstaand bericht van Judo Almelo

Archief
Terug naar vorige pagina