Sportberichten


Plaatsing  
 
06-07-2014  

Een andere kijk op de Tour de France

 

Wielrenner Albert Timmer uit Gramsbergen en zijn ploeggenoot Koen de Kort van de Giant Shimano ploeg lieten in de openingsetappe van de Tour de France kleine camera’s installeren. Het geeft de kijker van deze korte film op You Tube een heel ander perspectief met de ogen van de deelnemers aan ’s werelds meest beroemde fietsrace. De overwinning in de openingsetappe was voor ploeggenoot Marcel Kittel, die ook maandag in Londen als eerste over de meet hoopt te gaan.

 
06-07-2014  

Contract Davidson bij Heracles loopt jaar door


Wout Weghorst, hattrick en Davidson (r) moet nog een jaartje blijven bij Heracles
 

ALMELO – Het zong al enige tijd rond in de wandelgangen bij Heracles Almelo maar de Australische WK-ganger Jason Davidson staat ook het komende seizoen nog onder contract bij Heracles Almelo. Heracles wilde in januari al het tot deze zomer lopende contract openbreken, maar Davidson wilde wachten tot na het WK. Omdat zijn zaakwaarnemer niet opzegde, loopt volgens de cao het contract nog een jaar langer door onder dezelfde voorwaarden dan het aflopende contract.
De Australiër heeft nog vakantie na het WK en was deze week nog niet op de training. Heracles wilde in januari Davidson voor twee jaar vastleggen tot de zomer van 2016. De blunder zal ongetwijfeld nog leiden tot stevige gesprekken tussen Heracles Almelo en de speler.

Heracles rondde de eerste trainingsweek af met een voetbalwedstrijd tegen een Almelose amateurselectie o.l.v. de trainers Arjaans en Moes.
De profs waren evenals voorgaande jaren de amateurselectie dik de baas en wonnen met 10-0. Doelpuntenmakers waren Linssen (2x), Kangaskolkka (2), Weghorst (3), Paljic en Navratil (2). Het duel voor een goed doel trok minder toeschouwers dan voorgaande jaren.
Het Almeloos Feestje werd tevens aangegrepen om alle Almelose voetbalkampioenen te huldigen. Heracles-debutant Wout Weghorst kan met 3 treffers terugzien op een geslaagd debuut.

 
09-07-2014  

Heracles Almelo wint van Saoedische Al Shabab

 

BORNERBROEK – Voor de bespelers van het King Fath International Stadium in Riyad (foto) was het weer eens wat anders het gras in Bornerbroek bij Rksv Bornerbroek. Het moest perse op echt gras, dus week Heracles Almelo uit naar Bornerbroek.
Na de 10-0 winst zaterdag jl. op de Almelose amateurselectie een toch wat zwaardere oefen-pot tegen de dik betaalde profs van Al Shabab. De eerste helft stelde de wedstrijd nog niet zoveel voor en hielden beide doellieden hun doel simpel schoon.
Na rust was dat anders toen Tannane werd gevloerd en vanaf de stip de eerste treffer (1-0) kon laten noteren. Toen Brian Linssen er even later met een schot van 20 meter 2-0 van maakte, leek het duel gestreden. De Saoedische eer (2-1) werd echter nog gered in de eindfase van het oefenduel toen invaller-doelman Castro zich na een eerdere redding alsnog gewonnen moest geven.

Heracles - Al Shabab 2-1 (0-0).
57. Tannane 1-0 (strafschop), 59. Linssen 2-0, 88. Al Shabab 2-1.

Fotoreportage Harry Broeze
(klik hier)

Heracles Almelo speelde met de volgende opstelling:
Telgenkamp (46. Castro), Pelupessy (75. Navratil), Schenkeveld (51. Heerkes), Zomer (65. Engberink), Aktaou, Sibum, Bruns (65. Gyasi), Fledderus (75. Rienstra), Bel Hassani (46. Cziommer), Tannane (60. Weghorst), Linssen (60. Paljic)

 
28-07-2014  

Prosoc Voetbalschool start cursussen op De Riet

 

ALMELO - Op zondag 24 augustus 2014 zal door Prosoc Voetbalschool een clinic en gratis training worden gegeven op sportcomplex De Riet. Er zijn door trainer Peter van Meerten twee trainingen gepland en er kunnen 10 deelnemers per training meedoen. De eerste training begint om 09.45 uur en de tweede om 10.45 uur. Schrijf je snel gratis in op info@prosoc.nl want vol=vol. De spelers die zich al hebben opgegeven hebben natuurlijk voorrang.
Prosoc Voetbalschool Almelo vindt het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving, hun talenten kunnen trainen. De spelertjes blijven gewoon lid van hun eigen vereniging en worden in een “uitdagende” omgeving in alle facetten van het voetbal onderwezen. De voetbalschool wil aanvullend zijn op de reguliere trainingen. Maar onderscheidend in kwaliteit !
Niet iedereen is Messi of Ronaldo, maar elke speler kan beter worden binnen zijn/haar mogelijkheden. Daar investeren wij in. In kleine groepjes krijgen de spelers alle aandacht die zij verdienen.

De eerste officiele training zal plaatsvinden op 31 augustus 2014 om 10.00 uur.
De kosten voor 75 minuten training zijn 7,00 euro per speler. Neem je meteen een 10-ritten kaart af betaal je slecht 60 euro.
Voor meer informatie zie de website www.prosoc.nl

Trainingslocatie:
SV DRC 2012
Sportcomplex De Riet, Rietstraat 222a, 7601 XJ Almelo

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina