Shownieuws


Plaatsing  
 
18-04-2011  

Droefheid en vreugde gaan hand in hand

 

ALMELO - De droefheid sloeg toe onder het supporterslegioen na de verloren wedstrijd tegen PSV dat knap in nood kwam tegen een beter spelend Heracles Almelo. Een doelpunt met een ‘luchtje’, een rode kaart – 2x geel – en een gemiste penalty door Overtoom waren de ingrediënten die de nederlaag inluidde.
Vreugde daarentegen bij de ‘Kids’ die in de ‘line-up’ mee mochten lopen bij het betreden van het veld. Dankzij sponsor Ten Cate die een royaal gebaar maakte door ruimte te maken voor het logo van de stichting ‘Kans voor een Kind’ op de borst van de Heraclieden.
Het was maar goed dat onze ‘paparazzo’ Freek de foto’s niet na afloop heft gemaakt, anders zou de droefenis ook in deze reportage tot uiting zijn gekomen.
Zaterdag wacht een herkansing thuis tegen De Graafschap om FC Utrecht voorbij te komen, want die hebben nog lang niet gewonnen van het bezoekende Vitesse. Winst is ook nodig om Heerenveen achter te houden en Feijenoord moet nog maar eens eerst zien te winnen van PSV. Nacompetitie om Europees voetbal zit er nog steeds in!

Fotoreportage: ‘Paparazzo’ Freek

Fotoreportage (27 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina