Shownieuws


Plaatsing  
 
04-11-2010  

RABOkids naar circus Bongo

 

VRIEZENVEEN - Rabobank Noord Twente nodigde al haar jonge spaarders in de herfstvakantie uit voor het circus! Circus Bongo toerde door de regio en sloeg zijn tenten op op Sportpark `t Midden in Vriezenveen en op het feestterrein in Albergen.
In plaats van een traditionele ‘Spaardag’ besloot de Rabobank om het dit jaar eens anders te doen. Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, met natuurlijk een spaarrekening bij de Rabobank, konden bij de kantoren een circuskaartje ophalen. De allerjongste spaarders (0 tot en met 3 jaar) ontvingen een leuke cadeaubon voor een speelgoedwinkel. In totaal genoten zo’n 5000 kinderen van een leuke en spannende voorstelling.
De voorstelling speelde zich geheel in de piratensfeer af en bestond vooral uit knap trapeze- en acrobatiekwerk. Een boze heks ging er met het Bongo-beertje vandoor en de piraten deden hun best om het beertje te bevrijden. De jonge bezoekers vonden het leuk en ook erg spannend! Enkele citaten uit het gastenboek: ‘wat spannend was de blinddoekman’ en ‘vooral de kunstjes vond ik heel leuk, ik zit op turnen, maar dat zou ik nooit zelf kunnen’.

VIPkaartjes
Voor iedere voorstelling waren ook een aantal speciale VIPkaartjes te winnen. De VIPgasten (foto) mochten helemaal vooraan zitten en kregen een goedgevulde goodiebag met een rode neus, chips, drinken en een feesthoedje. Op dinsdag 26 oktober verwelkomde de Rabobank een groep met veertig kinderen uit Wit Rusland als VIP. Zij verblijven tijdelijk in Nederland voor een gezondheidsvakantie bij gastgezinnen in en rondom Vriezenveen, gecoördineerd door Stichting Kinderhulp Tsjernobylramp Wit Rusland. Deze kinderen mochten voor één middag het VIP-gevoel ervaren en genoten enorm van alle verwennerij.
 

Archief
Terug naar vorige pagina