Shownieuws


Plaatsing  
 
09-07-2010  

Willie Oosterhuis overhandigt zijn tweede boek

 

Oosterhuis werkte 15 jaar bij RTV Oost. Hij begon bij de sportredactie, maakte columns voor Harms Farm en raakte bij een groot publiek bekend met zijn programma’s Willie’s Wereld en De Regiotap, waarin vooral Nederlandstalige artiesten te zien waren. “Het is zeker geen natrappen. Het is zelfs liefdevol geschreven”, aldus Oosterhuis. Everts voegde er onmiddellijk met een knipoog aan toe: “Over een liefdeloze leiding, maar we hebben toch ook mooie jaren gehad?” Oosterhuis kan beide opmerkingen van zijn oud-directeur beamen.

Achter de deure, Dossier RTV Oost, is het tweede deel uit de Achter de deure-trilogie uitgegeven door Leonon Media. Deel twee ligt vanaf 11 juli in de (web)winkels. Naast de reguliere boekhandels en de bekende boeken-bestel-sites is het boek ‘Achter de deure’ te koop en te bestellen in de populaire winkels in Overijssel. Bijna elk dorp heeft een eigen verkooppunt. Van supermarkt tot tankstation en van bakkerij tot gemakswinkel.

In augustus verschijnt het derde en laatste deel van Achter de deure, dat vooral gaat over de tijd van Oosterhuis bij uitgaanscentrum Go Planet in Enschede. “Het boek is voor 95% af. We wachten nog op enkele woorden van de rechter, om het verhaal compleet te maken. Ik verwacht snel een vonnis.”

Archief
Terug naar vorige pagina