Shownieuws


Plaatsing  
 
19-02-2010  

Aktie voor zieke Kjell in Polmanstadion

 

Ja zeker een Aktie voor Kjell en waarom wil ik graag vertellen.
Ik heb Kjell leren kennen via Hyves en zag dat er al zo veel mensen beloofd hebben om hem te helpen (loze beloftes dus). Ik trok mij het lot en leed van hem aan en ben gaan helpen want Kjell is ernstig ziek.
Zijn hart, longen, lever en nieren functioneren niet zoals het hoort, en zijn ouders maken zich ernstige zorgen want Kjell heeft ook nog een gaatje in zijn hart en lijdt aan het Down Syndroom. Verder heeft Kjell slecht functionerende darmen die tweemaal per dag door zijn moeder gespoeld worden tot hij een stoma krijgt.
Om Kjell te helpen op het gebied van fijne motoriek, spraak, post traumatische stress en concentratie waardoor hij zich beter voelt, bestaat er de Dolfijnen therapie. Een plekje staat voor hem gereserveerd van 30 augustus tot 10 september 2010 maar dat kost het lieve sommetje van 11.000 euro en zijn ouders hebben nog maar 6000 euro bij elkaar kunnen schrapen. Eind mei moet echter het volledige bedrag bij elkaar zijn om de reservering gestand te kunnen doen.
Daarom heb ik een benefiet georganiseerd op 25 april in het Polmanstadion om de ontbrekende 5000 euro bij elkaar te krijgen. Ik ga dan optreden en heb een spaarpot bij me om een vrije gift te doneren. Op 24 februari ga ik naar Johan Vlemmix voor een interview op Jaap Live Internet TV om promotie te maken voor het optreden van 25 april.
Verder heb ik een CD-single uitgebracht met een speciaal geschreven lied. De CD-single kost 5 euro en 3,50 euro is voor Kjell bestemd.
Andere artiesten die hun medewerking verlenen zijn: Cor Wolters, Diana, Jan Ottens, Jodi, Johan Vlemmix, Lorenzo, Marco, Mike Lorentz, Patrick ter Haar en zanger Petro. Kaarten in de voorverkoop 10 euro en aan de kassa 12,50 euro.

Help mij om de Dolfijnenbehandeling voor Kjell mogelijk te maken en kom massaal op 25 april naar het Polmanstadion.

Bij voorbaat dank mede namens Kjell en zijn ouders,

Zanger Petro uit Almelo

Archief
Terug naar vorige pagina