Shownieuws


Plaatsing  
 
03-04-2009  

Tennisfanaat viert verjaardag 5 dagen te vroeg

 

ALMELO - Frans de Beurs wordt vandaag 3 april 65 jaar maar meende echter voor de tijd zijn feestje te moeten geven. Dit werd gevierd in restaurant 't Maatveld met familie, vrienden en niet te vergeten zijn eigen tennismaatjes. Gezien dat Frans nogal eens een balletje mist hebben wij als zijn tennismaatjes voor hem een aangepaste racket gemaakt en deze met 65 tennis ballen en daar weer in de nodige financiële inhoud gevuld om hem te overhandigen tijdens deze heugelijke dag.
Dat Frans verrast was doet ons een deugd en hij zal nog de nodige uurtjes bezig zijn om het geld er uit te kunnen halen. Frans nogmaals juist vandaag willen we je Van harte feliciteren met je inmiddels behaalde 65 jaren.
 

PS: de heren van 45+ hopen echter dat je de nieuwe racket niet meeneemt naar de competitie wedstrijden. Daar wij graag door de tegen partij als serieuze en waardig tegenstanders gezien willen worden. Dus Frans zet je best beentje voort en blijf op je eigen manier en met eigen racket spelen dan zullen wij daarop 100% vertrouwen.
 

Archief
Terug naar vorige pagina