Shownieuws


Plaatsing  
 
17-09-2015  

Pet Boon Aven Band back to the roots

 

GEESTEREN, 19 september, aanvang: 21.00 uur, entree: vrij

Op zaterdagavond 19 september verzorgt de Pet Boon Aven Band een gratis jubileum-optreden bij Erve Kampboer in Geesteren.
De Geesterse formatie bestaat dit jaar 35 jaar en Erve Kampboer was toentertijd de locatie waar de band voor het eerst te horen was. ‘ Nu Erve Kampboer met de Music Days opnieuw aan de weg timmert een mooie gelegenheid om een keer terug te keren’, aldus de band. Na een zeer succesvolle periode in de jaren 80/90 speelt de band de laatste jaren nog één keer per jaar , tijdens Paaspop Geesteren in de grote feesttent.

Avond vol nostalgie
Tijdens het jubileum optreden aanstaande zaterdag kiest de Pet Boon voor haar nostalgische repertoire. “We kiezen voor de nummers van de eerste jaren die we met Pasen niet meer spelen omdat ze minder geschikt zijn voor een feesttent. En dan hebben we het over nummers als: Dead of a clown, Brown Eyed Girl, House of the rising sun, Dedicated follower of fashion, Burning heart, Hey Joe, California Blue en vele anderen. Natuurlijk aangevuld met de stevige nummers aan het eind van de avond want zoals altijd moet ‘het dak er af’ “. 

Archief
Terug naar vorige pagina