Shownieuws


Plaatsing  
 
15-04-2013  

TV-uitje Almelo naar show Paul de Leeuw

 

Paul de Leeuw nodigt Twente uit voor zijn zaterdagavond show Langs de Leeuw. Er rijdt hiervoor op vrijdag 19 april een touringcar uit Enschede en Almelo. Tickets zijn te bestellen op www.paulexpres.nl
De Paul Expres vertrekt iedere week uit een andere regio in Nederland. De bus vertrekt op vrijdag 19 april om 11:15u vanaf Cinestar in Enschede en om 11.45u vanaf de NS Tourbushalte uit Almelo. Omstreeks 17.30/18.00u worden de gasten weer in Almelo & Enschede afgezet. Kosten voor de Paul Expres zijn € 25, inclusief busvervoer en bijwonen van de show.
Langs de Leeuw is dé zaterdag avond show van Paul de Leeuw bij de VARA. Iedereen kan langs De Leeuw komen mits het een goed verhaal is of een goede reden heeft. Verhalen, belevenissen, ergernissen die gehoord moeten worden. Oprispingen, onrechtvaardigheden of om de foto’s van je kleinkind te laten zien. Of heb je iets op tv gezien waar je nog een vraag over hebt? Kortom: zit je iets dwars, leg het langs de sociale meetlat van De Leeuw.
Natuurlijk komt het geweldige viermanschap Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe langs met de hilarische Kwis. Ook gaat De Leeuw met een camera ergens op een plek in het land langs. Samen met het orkest van Cor Bakker ontvangt Paul de Leeuw de bekendere Nederlanders en de wereldsterren. Aan het eind van het programma staat 1 van Paul’s gasten voor de keuze: of in de Vladip, of langs de Leeuw!

Alle informatie en tickets: www.paulexpres.nl
 

Archief
Terug naar vorige pagina