Shownieuws


Almelo House met Monique Smit en Alex


Ed Nieman geboren op 20 Augustus 1961 te Amsterdam, werd ontdekt door platenbaas
Adri-jan Hoes, de zoon van (jawel!!) Johnny Hoes. Hem was het warme stemgeluid van Ed Nieman toen al opgevallen. Adri-jan schreef speciaal voor Ed het nummer "Als zij eens deed" een mooi nummer, beetje in de stijl van André Hazes, want dat vond men toen het beste bij Ed Nieman passen. Het werd de allereerste single voor Ed die uit kwam in 1982.











Monique Smit werd bekend op televisie met het programma Gewoon Jan Smit, een reallife-soap van haar broer Jan Smit. In het voorjaar van 2007 deed ze mee aan het Tien-programma Just The Two Of Us, waarin ze onder professionele begeleiding een muzikale carrière begint. Haar partner in dat programma was Xander de Buisonjé. Monique Smit en haar partner verloren uiteindelijk de finale van Edwin Evers en zijn partner Berget Lewis. Voordat ze deelnam aan de show Just the Two of Us, was Monique Smit kapster.


De zieke Monique Smit mocht 25 augustus j.l. eindelijk het Griekse eiland Kreta verlaten. "Ik mag eindelijk naar huis",schreef de blonde Volendamse zondagavond op haar Hyves-pagina. De zangeres kampte met een heftige oorontsteking waardoor artsen haar niet eerder lieten terugvliegen naar Nederland. Maar ze was gelukkig in staat om in Almelo House op te treden
















Natuurlijk even met een fan op de foto.


Nieuwsbericht | Fotopagina | Diavoorstelling

Terug naar vorige pagina