Shownieuws


Plaatsing  
 
19-07-2012  

‘Paparazzo´ Freek, Mark Rutte en mosselparty


De Mossel Award 2012 was voor chefkok René Bosch en het Theaterhotel
 

ALMELO – ‘Paparazzo’ Freek had vandaag een druk dagje. Vanmiddag werd hij verrast met een bezoek van Mark Rutte, onze demissionaire minister-president die kwam kijken hoe het met hem ging en dat ook al eens eerder deed. ‘Paparazzo’ Freek lijdt namelijk aan de ziekte A.L.S. een progressieve spierziekte die het hem inmiddels onmogelijk heeft gemaakt nog fotoreportages voor AlmeloNieuws.nl te maken. Mark Rutte leerde onze ‘paparazzo’ kennen via de beroemde haringparty’s van Henk Bolk en omdat hij toch tijdens het zomerreces enige dagen in de buurt verblijft, nam Rutte de gelegenheid waar om samen met Henk Bolk bij ‘paparazzo’ Freek langs te gaan om naar zijn gezondheid te informeren. Daar kon hij zien dat Bouwbedrijf Löwik prima werk had verricht met de aanbouw van een slaapkamer en badkamer op de begane grond omdat traplopen inmiddels niet meer kan. Dat is toch een mooi gebaar van Mark Rutte, want ‘paparazzo’ Freek realiseert zich best dat de drukke Mark Rutte niet bij alle zieken op bezoek kan gaan.

Voor ‘paparazzo’ Freek werd het ook een druk dagje, want enkele uurtjes later ging hij naar de mosselparty in het Theaterhotel voor de opening van het mosselseizoen. Met hem genoot ook de crème de la crème uit het Almelose ondernemersleven van de mosselen en de bijpassende wijn van wijnhandel Westerhuis die momenteel druk doende is de wijnwinkel te verbouwen.
Culinair visbedrijf Bos Seafood uit Blokzijl had nog een verrassing voor chefkok René Bosch van het Theaterhotel, want hij ontving dit jaar de Mossel Award van Bos Saefood als blijk van waardering voor zijn inzet voor de Zeeuwse mossel.
Al met al werd het dus een druk dagje voor onze ‘paparazzo’ Freek.

Fotoreportage: Coen Mulder

Fotoreportage (30 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina