Shownieuws


Plaatsing  
 
17-07-2012  

Preston Palace lanceert nieuwe website

 

ALMELO - Dagjes uit, weekendjes weg, vrijgezellenfeesten,vergaderingen, familiedagen of zelfs complete bruiloften. Voor alles wordt de PC, tablet of iPhone geraadpleegd. Internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij en dat is maar goed ook. Maar een trage of onduidelijke site leidt tot irritatie bij de online shopper. Daarom lanceert Preston Palace ruim op tijd haar nieuwe site met
optimaal gebruikersgemak. www.prestonpalace.nl

Verbeterd
Een duidelijke site die volledig aan de huidige maatstaven voldoet is dus van het grootste belang. Vooral voor Preston Palace, met gemiddeld meer dan 5000 online bezoekers per dag! Een snelle overzichtelijke site leidt immers tot meer online boekingen. Reden te meer dus om in samenwerking met internetbureau Webstores een compleet nieuw prestonpalace.nl te lanceren. Met de nieuwste
technieken, nieuw film- en fotomateriaal en een snel en overzichtelijk boekingsproces is de nieuwe site een verademing.

Gastvrij scoort
De bezoeker beleeft de virtuele voorpret van een all-inclusive arrangement al bij het bezoeken van de site. De sfeerbeleving tijdens een online bezoek is gelijk aan de daadwerkelijke ervaring van een arrangement in het all-inclusive hotel met uitgaanscentrum in Almelo. Alhoewel het moeilijke tijden zijn voor de hotelbranche, vaart Preston Palace wel met haar all-in formule en gastvrije service. De combinatie van een transparante site, royale all-in formule, gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid is doorslaggevend bij zowel de nationale als regionale bezoeker.

Vooruit kijken
Er wordt bij Preston Palace constant vooruit gekeken om optimaal aan de wens van de gast te blijven voldoen. Op dit moment wordt een nieuwe entree, portiersloge en ingang bij het uitgaanscentrum gecreëerd die het buitenaanzicht van Preston Palace meer allure geven. De bowlingbanen zijn inmiddels vernieuwd en Preston Palace organiseert op 31 augustus een groot feest op het Centrumplein tijdens de Almelose Profronde. Tevens zijn de voorbereidingen voor de nieuwe damesavond Women Wanted, herfst- en komende kerstvakantie wederom in volle gang.

Uitnodiging
Preston Palace zou Preston Palace niet zijn wanneer ze iedereen van harte uitnodigt voor een bezoek aan www.prestonpalace.nl. Hier ervaart de bezoeker zelf het optimale gebruikersgemak.

Archief
Terug naar vorige pagina