Shownieuws


Plaatsing  
 
13-07-2012  

Preston Palace ‘Beste Dagje Uit’ van Overijssel

 

All inclusive genieten
Wie in Preston Palace is geweest weet dat een bezoek aan het pretpaleis geen standaard bezoek is, uitgaan in Preston Palace is een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. Met faciliteiten als het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de indoor kermis, midgetgolf, bowlen, snookeren, biljarten en een spelotheek voor de kleine gasten heeft het bedrijf alle ingrediënten in huis voor een complete dag uit. Dagelijks is er live muziek en tijdens speciale evenementen treden er artiesten op. De gasten kunnen voor een all inclusive prijs gebruikmaken van al deze faciliteiten, de overheerlijke buffetten en de consumpties zijn natuurlijk ook all-in.

Goede doelen
Een stem voor Beste Dagje Uit Verkiezing 2012 is niet alleen een stem voor de genomineerden, de verkiezing is namelijk gekoppeld aan goede doelen. Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die heeft gestemd kon kiezen uit de volgende drie goede doelen: Villa Pardoes, Stichting Opkikker en Spieren voor Spieren.

Vernieuwen
Preston Palace blijft verrassen en vernieuwen, zo is er een compleet nieuwe spelotheek voor de kids en zijn de bowlingbanen gerenoveerd in mijnwerkersstijl. Ook heeft Preston Palace een nieuwe website, zo kunt u uw arrangement nog sneller en makkelijker boeken. De award is voor het Preston Palace een blijk van waardering van haar gasten, waarvoor het hotel- en uitgaanscentrum zeer dankbaar is. De prijs is voor het bedrijf een positieve stimulans om optimaal aan de wens van de gast te blijven voldoen. Op dit moment wordt er gewerkt aan de entree voor de dag- en avondgasten, er wordt een VIP ingang gemaakt voor de gasten die online hun dag of avond uit hebben geboekt.
 

Archief
Terug naar vorige pagina