Shownieuws


Plaatsing  
 
09-04-2012  

Vips en happy view naar de bekerfinale


Ook 'Paparazzo' Freek ging mee met de Riwald-bus
 

ALMELO – Onze eigen ‘Paparazzo’ Freek was uitgenodigd om met de Riwald-bus mee te gaan naar De Kuip om de bekerfinale van Heracles Almelo tegen PSV bij te wonen. Een geste die gegeven de omstandigheden zeer wordt gewaardeerd.
Natuurlijk gingen ook de Vips in grote getale naar Rotterdam waar hen een bootreisje wachtte door de wereldhaven van Rotterdam. We hebben ons laten vertellen dat de stemming aan boord prima was.
Dat gold ook voor de supporters die zich moesten vermaken op het plein voor De Kuip. De band kwam uit Borne en de zanger werd speciaal per helikopter ingevlogen. Het is dat trainer Peter Bosz belangrijkere dingen aan z’n hoofd had, anders had hij ook staan 'feesten' want hij is grote fan van het orkest.
Bij de Vips en happy view kwam na de nederlaag de realiteit ook weer boven drijven en wist men weer dat er een extra inspanning gedaan moet worden op de club op een hoger level te brengen. Het nieuwe stadion moet er dus komen, want de business-ruimte in het Polmanstadion is klein, te klein om alle sponsoren ‘betaalbaar’ te kunnen huisvesten, hoorden we een 'lange Jan' fluisteren.
Ten Cate-voorman Louk de Vries hield een euroton op zak omdat er geen beloofde winstpremie uitgekeerd hoefde te worden. Dan maar een etentje voor de boys als troost, denken we zo!

Foto's: Coen Mulder

De onderstaande fotoreportages zijn van Harrie Broeze


'Het haventochtje'

'Kuip vooraf party 1'
'Kuip vooraf party 2' - aankomst spelers bij De Kuip
'Kuip vooraf party 3'
- Tom Egbers praat met Almelose 'kunnigheid'

Fotoreportage (11 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina