Shownieuws


Plaatsing  
 
04-10-2008  

O. J. Simpson schuldig aan overval

bron: NOS
 

Een Amerikaanse jury heeft voormalig football-ster en acteur O. J.Simpson en een medeverdachte schuldig bevonden aan een reeks aanklachten, waaronder gewapende overval. Ze waren vorig jaar met enkele anderen een hotelkamer in Las Vegas binnengedrongen om twee handelaren in sport-trofeeën te beroven. Volgens Simpson hadden die handelaren aandenkens aan zijn sportloopbaan, die van hem waren. De rechter bepaalt op 5 december de hoogte van de straf. Er kan tot levenslang worden opgelegd. In 1995 werd O. J.Simpson in een geruchtmakend proces vrijgesproken van moord op zijn ex-vrouw en haar vriend.

 
06-10-2008  

Hardcore 15 years of Nightmare in Ahoy

 

Hardcore liefhebbers opgelet! Nightmare bestaat 15 jaar! Ter ere van dit jubileum en alle daarbij behorende hardcore generaties wordt voor “15 years of Nightmare” niets maar dan ook niets gespaard om er voor te zorgen dat dit het bruutste hardcore evenement van dit jaar zal gaan worden.Tijd en Plaats: Ahoy zaterdag 6 december 2008. Tijdstip; 22.00 - 07.30 uur Kaarten via de website

 
06-10-2008  

The Clash of the Coverbands 2008 van start


Mrs. Djizz
  Na een zomerstop wordt de grootste landelijke competitie voor coverbands hervat. Met uitsluitend nog topbands in ‘The only road to Paradiso´ is spanning en spektakel gegarandeerd. In de twee Halve Finales voor Overijssel/Drenthe, waarvan de eerste op zondag 12 oktober a.s. plaats vindt, zal duidelijk worden welke coverbands een plaats weten te veroveren in de Regio-Finale van Overijssel/Drenthe en hiermee een stap dichterbij dé poptempel van Nederland komen: Paradiso! Met de kwaliteit van de deelnemende bands en de aanmoedigingen van hun fans belooft het weer een spannend feest der herkenning te gaan worden op zondag 12 oktober a.s. tijdens de 1e Halve Finale van Overijssel/Drenthe in de Metropool in Hengelo.
Lees verder...

 
11-10-2008  

Kim Kötter als Andrew Sister naar Uruzgan

bron: TC Tubantia
 

LOSSER - Ze gaat de vaderlandse troepen in Uruzgan vermaken als Marilyn Monroe en als Andrew Sister, naast haar jongere zus Moniek en model Romy Engels uit Enschede. Kim Kötter (26) vliegt binnenkort als 'geheim wapen' naar Afghanistan, als eerste vrouw die voor entertainment tekent in de drie Nederlandse kampen.
Op haar uitnodiging reist de Twentse band 30 Euro Live mee, met David en Peter Bakker. "Broers ja. Ook uit Losser, net als mijn zus en ik."
Helpt het wat Defensie daar doet? "Ik sta achter de missie en doe dit tegen een onkostenvergoeding van bijna niks. Je doet het voor de jongens. Ik ga zien of het helpt wat ze daar doen. Ik wil er zijn. En als ik daar bitterballen moet rondbrengen, dan doe ik dat."
De goedlachse ex-miss met een eigen modellenbureau maakt reportages voor meerdere omroepen, waaronder TV Oost en schrijft een weblog op de website van TC Tubantia.

 
11-10-2008  

Naar Boekelo om te zien en gezien te worden

 

BOEKELO - Tijdens de Military in Boekelo is het altijd een drukte van belang. Liefst 70.000 bezoekers trok het hippische evenement vorig jaar van heinde en verre naar de achterdeur van de Grolsche Bierbrouwerij. Niet alleen om de paarden over de natuurlijke hindernissen te zien springen of om zelf met de laarzen aan door het terrein te banjeren, maar vooral om maar niets te missen van het randgebeuren en soms om ook zelf gezien te worden. Tal van bekende 'tukkers' waren te gast in de diverse hospitality-rooms of probeerden binnen te komen als men er onverhoopt niet in was geslaagd een VIP-kaart te bemachtigen. Lukte het niet, dan waren er eet- en biertenten genoeg om toch vrolijk huiswaarts te keren. Onze Freek toog naar Boekelo om deze en gene een alibi te bezorgen.

 

Fotoreportage (26 foto's)...

 
12-10-2008  

Optreden X-factor winnares Sharon in Almelo

 

ALMELO - Sharon Kips de winnares van de eerste X-factor was in Almelo te gast bij de Banier. De 23 jarige zangeres die optreedt onder haar artiestennaam Sharon bracht onlangs nog een nieuwe single uit.  Onze 'paparazzi' waren er bij.

Fotoreportage (5 foto's)...

 
15-10-2008  

Met Freek naar Marco Borsato

 

ARNHEM - Marco Borsato beleeft weer zijn 'feestweek' in het Gelredome en ook onze Freek was er bij te midden van ongeveer 3500 andere fans. De foto's van het optreden van Borsato zijn wat van ver, maar al met al geeft het u toch een indruk.

Fotoreportage (9 foto's)...

 
24-10-2008  

Afterparty Heracles Almelo 3-1 ADO Den Haag

 

 

Fotoreportage (22 foto's)...

 
25-10-2008  

Paul de Leeuw wint Televizierring 2008

bron: NOS
 

Het tv-programma Mooi weer de Leeuw heeft de Televizierring 2008 gewonnen. De show van Paul de Leeuw versloeg in de finale ruim de programma's Gooische Vrouwen en Op zoek naar Evita. De Leeuw werd ook televisieman van het jaar, al voor de derde keer. Yolanthe Cabau van Kasbergen won de aanmoedigingsprijs.
Het programma Spangas kreeg de Gouden Stuiver voor het beste kinderprogramma. Yvon Jaspers van Boer zoekt Vrouw en Nederland te Koop werd verkozen tot televisievrouw van het jaar.
Het 3fm-programma Coen en Sander heeft de Gouden Radioring gewonnen voor het beste radioprogramma van Nederland.

 
27-10-2008  

Zwollenaar Roy geen hoofdrol als Joseph

 

ZWOLLE - Freek werd de publiekskeuze voor de rol van Joseph in de nieuwe musical ' Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' van producent Joop van der Ende. Roy van Iersel uit Zwolle slaagde er gisteravond niet in tot de laatste twee door te dringen en viel af door het oordeel van de vakjury. Van de 750 kandidaten waren Freek, John en Roy doorgedrongen tot de laatste uitzendingsavond. De TV-kijker koos uiteindelijk voor Freek waardoor ook John naast de felbegeerde hoofdrol greep. Klik hier voor het weblog van Zwollenaar Roy.

< De foto van Roy met dank aan Canon

 
30-10-2008  

Afterparty Heracles Almelo 1-3 Ajax

 

Fotoreportage (21 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina