Shownieuws


Plaatsing  
 
06-09-2009  

Extraatjes tijdens Proef Eet Enschede

 

ENSCHEDE - Om het culinaire evenement Proef Eet op de Oude Markt in Enschede extra cachet te geven, werd het evenement dit jaar voorzien van een aantal ‘extraatjes'. Zo is niet alleen het aantal deelnemers uitgebreid, ook het randprogramma is groter geworden. Daarnaast waren er een aantal feestelijkheden te vieren en wordt er een goed doel ondersteund. "We hebben er samen met het Enschede Uitburo een volwaardiger programma van gemaakt.Drie dagen lang konden bezoekers voor een paar ‘duyten' per gerecht kennis maken met culinair Enschede tijdens de Proef Eet. Al jarenlang een succesvol evenement aan het einde van de zomer. Meer dan twintig restaurants tonen hun kookkunsten vanuit sfeervol ingerichte pagodetentjes. Een weekend waarin niet alleen de smaakpapillen werden beroerd, ook oren en ogen komen niet tekort. Onze Freek ging met de camera op onderzoek uit.

Fotoreportage (24 foto's)...

 
10-09-2009  

Walking Dinner Almelo

 

ALMELO - Het jaarlijkse Walking Dinner georganiseerd door de serviceclub Kiwanis langs Almelose horecabedrijven begint met de negende keer al een aardige traditie te worden. De 'tocht der hongerigen' begon met een drankje op het Waagplein en vandaar trok men in groepjes wisselend naar o.a. Casa Santa Maria, The Shamrock Wining & Dining, Nielz Restaurant, Dock 19 en Kreta om het vijfgangenmenu te verorberen. A raison van 75 euro per deelnemer, kon Kiwanis aan het eind van de avond het resultaat bekend maken van 5000 euro, dat dit jaar is bestemd voor de inrichting van een opvanghuis van tienermoeders.

Fotoreportage (29 foto's)...

 
11-09-2009  

Benefiet 'Kans voor een Kind' super geslaagd


Initiatiefnemer van 'Kans voor een Kind', Willem Hoevers met diva Marga Bult.
 

DE LUTTE - De Twentse stichting 'Kans voor een Kind' dat kinderwensen vervuld voor ernstig zieke kinderen, had aan belangstelling voor de benefiet-avond in Landhuishotel & restaurant Bloemenbeek niet te klagen. Tijdens de avond, die werd gepresenteerd door Studio Sport-coryfee Tom Egbers, was Heracles Almelo-voorzitter Jan Smit weer de veilingmeester. Smit kreeg amper de tijd om kavels te veilen zo snel werd geboden op de ingebrachte kavels, als een lezing van GertJan Verbeek, een optreden van Marga Bult, een VIP-arrangement bij Hamburger SV of bijvoorbeeld het voetbalshirt van Robin van Persie dat voor 4400 euro werd afgehamerd. De avond bracht meer dan een euroton op. Aftredend voorzitter Rob Kerkhoven van de stichting 'Kans voor een Kind werd tot erevoorzitter benoemd nadat hij de hamer had overgedragen aan opvolgster Joke Mengerink. 

Fotoreportage (51 foto's)...

 
13-09-2009  

Flowers & Garden Fair Boomkamp Gardens

 

BORNE - Jan Boomkamp organiseerde zondag de traditionele Flower & Garden Fair. AlmeloNieuws.nl nam er een kijkje.

Fotoreportage (29 foto's)...

 
15-09-2009  

Musicus Jerry van Rooyen overleden

 

GOOR – Een van de grootste orkestleiders van Nederland is gistermorgen op 80-jarige leeftijd in woonzorgcentrum de Stoevelaar in Goor overleden.
De orkestleider en arrangeur leidde ondermeer het Metropole Orkest en het Dutch Jazz Orchestra. Verder gaf hij les aan tal van musici en maakte hij o.a. de arrangementen voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van München in 1972. Als trompettist speelde hij met grootheden als Clifford Brown en Charly Parker.

 
18-09-2009  

Almelo zaterdag centraal in TV-uitzending

 

ALMELO - De gemeente Almelo staat zaterdag 19 september centraal in de uitzending 'Wie kent Nederland' van RTL4. De uitzending is zaterdagavond vanaf 18.55 uur en wordt op de zondag herhaald. Twee duo’s van bekende Nederlanders bezochten Almelo in juni voor de tv-opnames. De Almelose Ruiterdagen, De Natte Doorbraak (Waterschap Regge & Dinkel), Urenco, het Maatveld en Bolletje vormden het decor voor het programma.
Nicolette van Dam (onder meer bekend van programma’s ‘Ik Wed Dat Ik Het Kan’ en ‘Voetbalvrouwen’) presenteert het programma. Samen met vier bekende Nederlanders, die twee teams vormen, bezocht zij de locaties in Almelo. De BN’ers Levi van Kempen, Joris Putman, Pauline de Wilde en Ruben Dingemans beleefden een intensieve maar verrassende dag. Overigens prezen de BN'ers en de tv-crew Almelo voor de gastvrije ontvangst.  “Nooit geweten dat Almelo hier in het Oosten zoveel te bieden heeft”, was een der reacties.

Meer foto's van de opnamen bij de Almelose Ruiterdagen

 
20-09-2009  

Afterparty Heracles Almelo - Sparta

 

ALMELO - Er was toch een opperbeste stemming na de wedstrijd tegen Sparta, ondanks dat het thuis maar één puntje opleverde. Zoals altijd was onze man ter plekke om de plaatjes vast te leggen van tevreden supporters.

Fotoreportage (17 foto's)...

 
23-09-2009  

Toch een goede stemming na bekerwinst

 

ALMELO - De wedstrijd was eentonig en niet uitverkocht maar Heracles is wel een ronde verder. Volkomen verdiend, hoe kan Wim zo een vraag stellen aan Gertjan Verbeek. Nu maar hopen op een goede loting. Morgen weten we tegen wie.
 
< Stap ik in het verleden?

Fotoreportage (11 foto's)...

 
24-09-2009  

Horeca Relatiedagen Hardenberg

 

HARDENBERg - De Horeca Relatiedagen waren drie dagen lang het trefpunt waar ondernemers en relaties uit de horeca, catering, recreatie en (zorg)instellingen elkaar ontmoeten, om contacten te leggen, inspiratie en ideeën op te doen en in een sfeervolle, verkoopbevorderende ambiance zaken te doen. Heeft u het gemist? Kijk dan naar de fotoreportage voor een sfeerimpressie.

Fotoreportage (16 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina