Shownieuws


Plaatsing  
 
09-08-2008  

Eerste single voor Jordy van Loon

 

Begin april werd Jordy van Loon naar voren geroepen in de show van Paul de Leeuw. De jongen liet Paul even zijn zangstem horen, wat Jaz Music ook ten gehore kwam, en een deal maakte. Nu is er dan een single van Jordy met de titel 'Als het zomer wordt'. Het tweede nummer is een cover van 'Het Dorp' van Wim Sonneveld. Eigenlijk begon zijn zangdebuut twee jaar geleden bij 'Radio West'. Daarom kregen zij afgelopen week de primeur om de single te draaien. De single ligt vandaag in de winkels.

 
13-08-2008  

David Hasselhoff eindelijk verlost van Bach

 

LOS ANGELES (AP) - Het optrekje van de voormalige Baywatch en Knightrider-acteur David Hasselhoff wordt te koop gezet voor 5,95 miljoen dollar. dat besliste het Superior Court in Los Angeles naar aanleiding van de scheidingsperikelen van Hasselhoff met zijn ex-vrouw Pamela Bach.

Beide zijn al gescheiden in 2006, maar de onenigheid over de boedelscheiding duurde voort. Hasselhoff vond dat hun optrekje inclusief twee gasthuizen in het plaatsje Encino maximaal 5 miljoen dollar waard was en Bach dacht eerder aan 8 miljoen dollar. De extra schadevergoeding van 1 miljoen werd door de rechter afgewezen, zodat nu na een huwelijk van 16 jaar en twee jaar procederen definitief een eind aan het 'sprookje' is gekomen.

 
23-08-2008  

Caribisch feest voorschot op Almelo┬┤s Beachvolley


Soms was er een koukleum met een vest


Ook het personeel moest in het wit.
 
De muziek was natuurlijk oerend hard

ALMELO - Het Beachvolleybal wat morgen wordt gehouden zorgt ook voor de nodige party’s in de diverse uitgaanscentra’s. Het Waagplein zat vrijdagavond al vol met gasten in het smetteloos wit. Dat was de eis om ook binnen te komen. Een Caribisch feest hou je natuurlijk niet in een spijkerbroek. De gasten vonden dit in het geheel niet vervelend want Waagplein 1 was tot in de nok bezet.

 
29-08-2008  

Fenna - van Jonge Leu - wint auto in loterij


Fenna Wildspieker - haar echte naam is Diet Gerritsen
 

ENSCHEDE - De zangeres en actrice Diet Gerritsen uit Enschede, beter bekend als Fenna in de regiosoap 'Van Jonge Leu en Oale Groond', heeft een auto gewonnen in een sponsorloterij. Ze deed mee aan de loterij om het Muziekkwartier in Enschede te steunen. Twee weken geleden kwam er een cameraploeg met een gloednieuwe auto aan haar deur. Volgens Gerritsen komt een nieuwe auto goed uit, want haar huidige auto is dertien jaar oud

 
30-08-2008  

Jan Smit boos op Media Markt

 

ENSCHEDE - Het management van Jan Smit is boos op Media Markt. De Volendamse zanger presenteerde donderdag zijn nieuwe CD om middernacht bij de Free Record Shop aan de Klanderij. Ruim 200 gillende fans gaven 'acte de presance' en dat betekent normaal toch ook een goede start van de verkoop. Het naastgelegen filiaal van de Media Markt bedacht echter een tegenactie door grote posters op te hangen met de aankondiging dat de CD vanaf vrijdag bij hen voor een bodemprijs te koop zou zijn. De minder sportieve actie werd dan ook niet echt gewaardeerd.

 
30-08-2008  

"Neet Zuuver" in progamma TV Oost

bron: entersnieuws.nl
 

ENTER - De Enterse formatie Neet Zuuver is op zaterdag 30 augustus om 12.00 uur te gast bij Monique Sleiderink in het radioprogramma Aksent. Dit alles onder het veelbelovende motto: "Heel Overijssel zal weten wie Neet Zuuver is". Op de poll (enquete) kan nog steeds gestemd worden welk nummer als single moet worden uitgebracht. "Deerntje van de Hogebrink" is de favoriet bij de fans van Neet Zuuver. Overigens zal ook Gerard Libbers zaterdag van de partij zijn bij RTV Oost. Hij vertelt wat een ieder kan verwachten in en van Enter tijdens de Enterse Dagen 2008.

 
31-08-2008  

Jan Smit krijgt rode kaart.

 

VOLENDAM - Elke artiest promoot zijn nieuwe CD op tal van plekken. Zo ook Jan Smit, die tijdens de rust van Volendam - Heerenveen wat songs van zijn nieuwe CD ten gehore bracht. De tijdsplanning bleek niet geheel uit te komen want de spelers stonden al enige tijd op het veld om voor de tweede helft af te trappen en Jan Smit bleef maar zingen en rondlopen op het veld. Uiteindelijk toonde scheidsrechter van Boekel Jan Smit al voorzichtig een streepje rood uit zijn borstzak totdat hij besloot de kaart maar volledig te trekken en hem naar de kant te verwijzen. Jan Smit zat dubbel in mineur, omdat zijn 'kluppie' ook nog eens met 2-3 verloor.       

Archief
Terug naar vorige pagina