Shownieuws


Plaatsing  
 
12-07-2008  

Willie Oosterhuis wil doorgaan met 'Toppers te Paard'


'Ritmeester' Willie hoog te paard in de Geesterense arena
 

Geesteren - Willie Oosterhuis 'de Loat Goan presentator' van RTV Oost wil volgend jaar doorgaan met het programma Toppers te Paard. In de aanloop naar het CSI Geesteren waar het programma haar grote finale beleefde, kwam er nogal wat kritiek van zijde der Hippische sportbond en oud-bondscoach Hans Horn. De KNHS vond het programma - dat wordt opgenomen met bekende en minder bekende Nederlanders - slecht voor het imago van de ruitersport omdat er nogal wat ongelukken gebeurden en de 'nieuwbakken, ongeoefende ruiters/amazones daarbij de nodige kwetsuren opliepen. Ook Horn liet zich in die trand uit en vond dat deze BN'ers die nog nooit op een paard hadden gezeten, niet meteen op paarden gezet konden worden die in de sport al prestaties neerzetten. Ook vond Horn het jammer dat de organisatie van het CSI zich met dit soort 'grappen en grollen' bezig hield. Willie Oosterhuis echter zegt door te willen gaan met het programma en dat hij als mede-producent het nodige heeft opgestoken van deze gebeurtenissen en volgend jaar voor een nog betere begeleiding wil zorgen. Verrassend was het dat Oosterhuis zelf ook te paard in de arena verscheen.

 
24-07-2008  

2e CD uit van Boer Frans

 

Er is dan nu een opvolger van ‘Ik bin Boer Frans’ uit. In de Sterrenparade van RTV Oost is hij al als tip te horen. De nieuwe single heet ‘’t Boerenbal’. Frans heeft onlangs gejureerd in Toppers Te Paard en heeft op dit moment zijn eigen TV programma ‘Villa Frans’ dat wekelijks te zien is bij RTV Oost.

 
24-07-2008  

Vrijdag start van Zwarte Cross Lichtenvoorde

 

LICHTENVOORDE - Morgen begint het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde. Drie dagen lang ronkende motoren met spektakel van de hoogste planken. Het muziekprogramma van dit gebeuren, heeft voor elk wat wils. Er zijn meer dan 100 bands die op gaan optreden. Er zijn maarliefst 12 podiums gebouwd. Jovink zal natuurlijk van de partij zijn, maar ook Mooi Wark, Normaal, The Heinoos, Van Velzen en vele anderen.

 
26-07-2008  

Rolling Stones tekenen bij Universal

bron: ANP
 

LONDEN (ANP) - De Rolling Stones hebben een contract voor meerdere jaren getekend bij platenmaatschappij Universal Music. De albums die de Britse rockband in de toekomst gaat maken, worden bij deze maatschappij uitgebracht, zo heeft Universal vrijdag laten weten. Details van de deal zijn niet bekendgemaakt. Eerder dit jaar werd al bekend dat de nieuwe plaat van de Stones via Universal zou worden uitgebracht, nadat de band was vertrokken bij concurrent EMI.

 
28-07-2008  

Mooi Wark naar Paradiso

 

Vrijdag is de kaartverkoop voor het concert van Mooi Wark begonnen. Het concert vindt plaats op zondag 28 september in Paradiso te Amsterdam. Daar wordt ook een live CD en een DVD opgenomen. Kom je met de trekker of truck, heb je gratis entree (aanmelden via de site mooi wark). De website van Mooi Wark heeft ook een metamorfose ondergaan en is zeker een bezoekje waard!  www.mooiwark.nl  

Archief
Terug naar vorige pagina