Shownieuws


Plaatsing  
 
05-06-2010  

Willie Oosterhuis geeft kijkje ‘Achter de deure´!

 

De bekende TV -presentator, -persoonlijkheid en -programmamaker Willie Oosterhuis heeft een boek geschreven over 15 jaar TV, avonturen en artiesten. Door het muziekprogramma ‘De Regiotap’ en het Mega Piratenfestijn is ‘de deure’ even beroemd geworden als Willie en al die artiesten die er door kwamen. In het boek verhaalt Willie openhartig over wat hem verbaasde en raakte de afgelopen jaren. Het boek heet ‘Achter de deure’, maar legt de schrijver ook uit wat zich daar allemaal afspeelt? ”Onthullend? Ach, laten we maar zeggen: Het liegt er niet om”, bekent Willie.

De boekpresentatie-show is vrijdag 11 juni 2010 in het Hoftheater in Raalte en zal gepresenteerd worden door een bekende en beruchte, maar vooral kritische TV-journalist. ‘De Koning der Piraten’ en vriend van Willie, Jannes zal het eerste boek in ontvangst nemen. Bekende ‘onderwerpen’ uit het boek geven acte de preseance en De Piratentoppers zullen natuurlijk niet ontbreken. Martin, Harm en Patrick brengen het Nederlandstalige lied.

‘Achter de deure’ staan verrassende verhalen, ‘Achter de deure’ gaat u zien ‘wat u nog niet zag’ en komt u te weten ‘wat u nog niet wist’. De subtitels geven nog meer bloot over de inhoud van het boek.
Moederliefde: De ziekte van Willie’s moeder is een rode draad in het boek.
Media’maffia’: Willie schrijft hoe hij zich behandeld voelt door zijn ex-collega’s van RTV Oost.
Bekend Volk: Oftewel BN’ers. Artiesten als Jan Smit, Jannes, Nick & Simon, Sieneke, Thomas Berge en Wolter Kroes hebben meegewerkt en zelfs geschreven over hun relatie met Willie. In Willie’s verhaal worden meer dan 90 BN’ers genoemd. Mede hierdoor en de sfeervolle foto’s van met name Marita Steggink is het boek een waardevol document geworden.

Willie heeft een ‘ramp’-jaar achter de rug en is daar eerlijk over. Hij was het gezicht van de regionale omroep RTV Oost. Zijn droom om een eigen TV station te runnen spatte uiteen en hij werd, met zijn zakenpartner, zelfs voor het gerecht gedaagd wegens vermeende fraude. Ondertussen ontsnapte hij aan de dood: een aanval op zijn hart werd ‘succesvol’ afgeslagen. In ‘Achter de deure’ is ie daarom niet rancuneus maar openhartig. Willie heeft recht voor z’n raap en eerlijk geschreven over zichzelf, maar vooral over anderen!

Willie’s eerste boek, ‘Achter de deure’ is vanaf zaterdag 12 juni verkrijgbaar in de reguliere boekhandel in Nederland, bij de populaire winkels in de meeste dorpen en steden in Overijssel en via bekende webshops, als www.bol.com, www.leonon.nl en www.achterdedeure.nl

Willie’s eerste boek is onderdeel van de ‘Achter de deure’-trilogie uitgegeven door uitgeverij Leonon Media.

De Willie-trilogie bestaat uit de volgende boeken:
Achter de deure deel 1, Moederliefde, Media’Mafia’ en Bekend Volk. (Dossier ONZE TV)
Achter de deure deel 2, Vaderschap, Bekend Volk en Verraad. (Dossier RTV OOST)
Achter de deure deel 3, Bekend Volk, Fraude en Loatgoan. (Dossier GO PLANET)

 
10-06-2010  

7 jarige Charlotte zet zich in voor dierenleed

  ALMELO - De zevenjarige zangeres Charlotte - uit Hardenberg - zal tijdens de Almelose Ruiterdagen op 19 juni haar single-CD promoten tbv 'Brooke Hospital for Animals'.
In landen als India, Pakistan en Egypte moeten miljoenen paarden en ezels onder erbarmelijke omstandigheden werken totdat ze er letterlijk dood bij neervallen. De eigenaren van de dieren behoren tot de allerarmsten van de wereldbevolking. Geldgebrek, onwetendheid en eeuwenoude medicinale tradities liggen ten grondslag aan schrijnend dierenleed. Ondervoeding, uitdroging en oververhitting zijn de meest voorkomende aandoeningen.Brooke Hospital for Animals (opgericht in 1934, door mrs. Dorothy Brooke) zet zich, met eigen veterinaire klinieken en mobiele teams, en dierenartsen uit het land zelf, in voor een structurele verbetering van de leefomstandigheden van werkpaarden en -ezels in de Derde Wereld. De dierenartsen en verzorgers in de Brooke-klinieken zijn afkomstig uit de landen zelf.
Lees verder...

 
13-06-2010  

ShootOut voor fotografen met passie

 

HENGELO - Nederlands beste vakfotografen en digitale beeldbewerkers, waaronder de Engelsman Guy Gowan, verzorgden zaterdag een gehele dag voor fotografen met passie een kijk in hun eigen keuken d.m.v. interactieve workshops en seminars tijdens een exclusieve event in De Creatieve Fabriek in Hengelo.

< ‘Paparazzo’ Freek was er bij voor AlmeloNieuws.nl

Fotoreportage (26 foto's)...

 
14-06-2010  

Frühschoppen De Eendracht bij De Noordergraaf

 

HARBRINKHOEK - Muziekvereniging De Eendracht uit Almelo gaf zondagochtend een luchtig zomerconcert bij Restaurant De Noordergraaf (Kampkuiper) in de Harbrinkhoek.
Het concert vond plaats in de sfeer van het Frühschoppen en had daardoor een gezellig en informeel karakter. Zowel het jeugdorkest als het groot orkest traden op onder leiding van dirigent Gerard Grobben. Er werden ondermeer werken gespeeld uit de musical Chicago, van Michael Jackson, George Gershwin en verschillende bekende hits uit de jaren ‘70.
Na het concert van De Eendracht zette accordeonist Harry Eulderink de toon voor een gezellig hapje en drankje tijdens de voortgang van het Frühschoppen.

< Jan Bril genoot mee tijdens het fotograferen.

Fotoreportage (15 foto's)...

 
15-06-2010  

Haringtest Lions Oldenzaal en Visgilde Kötter

 

OLDENZAAL - De Oldenzaalse Haringparty is een initiatief van de Lionsclub Oldenzaal en van de stichting Noot voor Nood. Zij doen dit in samenwerking met een groep gerenommeerde Oldenzaalse bedrijven, die elk een aantal van hun relaties exclusief uitnodigen voor dit bijzondere ~Oldenzaalse Nieuwe~ feest. Tweehonderd personen waren maandag aanwezig om de Hollandse nieuwe haringen te testen. Dat gebeurt in dans- en partycentrum Rouwhorst. De haring moet onder andere worden beoordeeld op smaak, nasmaak, structuur, geur, kleur en hardheid en zoals de berichten landelijk al aanduiden was de haring dit jaar ietsje minder 'vet'. 

< AlmeloNieuws fotograaf Jan Bril hapte een Hollandse nieuwe mee.

Fotoreportage (33 foto's)...

 
16-06-2010  

Modeshow De Maere Enschede

 

ENSCHEDE – Het MBO college De Maere voor Vormgeving, Mode en Media in Enschede hield weer haar jaarlijkse modeshow waarin de leerlingen hun creaties aan het grote publiek presenteerden. De show is het hoogtepunt van het jaar voor de studenten van de opleiding Fashion Design
‘Paparazzo’ Freek ging natuurlijk kijken en zette de modellen en hun creaties op de gevoelige plaat.
 

Fotoreportage (37 foto's)...

 
17-06-2010  

Charlotte zingt voor Brooke Hospital for Animals

  ALMELO - Op 19 juni aanstaande tijdens Almelose ruiterdagen is er een bijzonder optreden ten bate van Brooke Hospital for Animals
Tijdens de Playbackavond zingt de nog maar 7-jarige Charlotte. Speciaal voor Brooke Hospital heeft de bekende componist Jeroen Dirksen (Thomas Berge en André Hazes) het nummer ‘Moeder Aarde´ gemaakt. Dit nummer zal op CD worden uitgebracht en is ingezongen door Charlotte. Programmamaker Eric Dikeb heeft de bijbehorende videoclip gemaakt. De cd single wordt uitgegeven door ZN Music label en de netto opbrengsten zullen aan Brooke worden gedoneerd. Uiteraard staat een hoge notering in de single top 100 op het verlanglijstje.
Lees verder...

 
19-06-2010  

Nieuwe Opel Meriva bij Opel Kamp

 

ALMELO - Opel heeft de eerste onderscheidingen voor de nieuwe Meriva binnen en de Meriva treedt daarmee in de voetsporen van zijn stalgenoten Insignia en Astra. De nieuwe Opel Meriva kreeg de Innovatieprijs in de categorie Gebruiksgemak en de Design Award 2010 van het Duitse blad AUTO BILD. De Meriva is te bezichtigen bij Opel Kamp in Almelo aan de Weeezebeeksingel.

< AlmeloNieuws.nl nam de Meriva al even in het vizier.

Fotoreportage (9 foto's)...

 
19-06-2010  

Oranjeparty op het Amaliaplein

 

ALMELO - Ondanks de magere overwinning was het plezier er niet minder om. En u weet het, als Freek in de buurt is komt de rest vanzelf.De tribune was goed bezet. Eerst mocht het niet van de gemeente maar later dan toch weer. Het bier vloeide dan ook rijkelijk zonder, ondanks de lagere temperatuur. Topact was assistenttrainer Krüzen op oranje klompen.

Fotoreportage (34 foto's)...

 
22-06-2010  

Sfeerimpressie Almelose Ruiterdagen

 

ALMELO - 'Paparazzo' Freek nam een kijkje op de Almelose Ruiterdagen en maakte de volgende sfeerimpressie tijdens de zondag van de ponydagen. De Almelose Ruiterdagen gaan door t/m zondag 27 juni en de entree is vrij ook op de vrijdagavond tijdens het Ruiterbal met de formatie Feeling.
Het budget van de Almelose Ruiterdagen is al jaren groeiende en de extra economische besteding in stad & ommeland bedraagt 700.000 euro zo heeft de afdeling Onderzoek & Statistiek van de gemeente Almelo al eens uitgezocht. Tot ver in de omtrek zijn de deelnemers - vanuit het gehele land - gehuisvest op campings,bungalowparken en hotels.

Fotoreportage (33 foto's)...

 
25-06-2010  

Oranje sfeer op Amaliaplein.

 

ALMELO - Uitgelaten werd de 2-1 overwinning op Kameroen gevierd op het Amaliaplein. Dat het niet allemaal goed was wat het Nederlands elftal liet zien deerde niemand meer na afloop.

Freek was er natuurlijk weer bij, met oranje shirt.

Fotoreportage (21 foto's)...

 
26-06-2010  

Druk ruiterbal Almelose ruiterdagen

 

ALMELO - Het traditionele Ruiterbal tijdens de Almelose Ruiterdagen was weer een grandioos feest met het optreden van de showformatie Feeling. Stijl, humor, performance en een variërend repertoire zijn de belangrijkste ingrediënten voor een feestband en Feeling weet er haute cuisine van te bakken met als resultaat feest! En dat is waar het om draait voor deelnemers, supporters en bezoekers van de 44e Almelose Ruiterdagen.
Feeling is een grenzeloze band! Vrijdagavond stond Feeling op het podium in de grote feesttent bij het Twents Hippisch Centrum. Iedereen die wat met paarden heeft bezoekt deze ruiteravond.

Freek maakte natuurlijk de foto’s.

Fotoreportage (32 foto's)...

 
26-06-2010  

Martin Kromhof 50 jaar

 

ALMELO - Martin Kromhof 50 jaar en reeds 30 jaar bij de vrijwillige brandweer,dat heeft hij geweten want zijn "spuitgast maatjes" kwamen even langs om de tent te versieren.

 

Fotoreportage (6 foto's)...

 
27-06-2010  

Winners, losers en handelaren bij Ruiterdagen

 

ALMELO - Nuri Dijks werd de winnaar van de aansprekende zware derby als slotnummer van de 44e Almelose Ruiterdagen. Naast een envelop met inhoud beschikbaar gesteld door de gemeente Almelo won hij tevens een MerCurr paardensolarium en de Prix du Vainquer als 'the best overall' bij het springen. Anouk Winkel uit Vriezenveen mocht even hopen op de zege en zou een doop in de sloot graag geaccepteerd hebben als het ook zo zou zijn geweest. De 'spijtige' tweede plek voelde toch een beetje als 'loser', maar op zich is het al een prestatie van formaat om twee keer foutloos rond te kunnen gaan over een dergelijk zwaar derby-parcours. De echte 'losers' waren de wegblijvers vanwege de zon. Zij moeten weer een jaar wachten op het grootste sportevenement dat Almelo rijk is.
Wat er ook volop rondliep waren de paardenhandelaren die dag in dag uit op zoek zijn naar talentvolle paarden om deze verder op te leiden en deze dan wereldwijd in de markt te kunnen zetten, want het Hollandse fokproduct is een der beste in de wereld. Wethouder Gerrit van Woudenbergh is zelf paardenfokker en oud- bestuurslid van de KWPN het Hollandse paardenstamboek. 'Maatje' Kees Smit reed vroeger een behoorlijk rondje op de springconcoursen en zijn hobby ligt bij het Friese paard. Of ze sportwethouder van Marle eveneens warm kunnen krijgen om toe te treden tot de 'kring' van fokkers kan worden betwijfeld, maar hij genoot zichtbaar.

Freek trok er op de pony op uit voor de volgende foto's.

Fotoreportage (53 foto's)...

 
28-06-2010  

Zet ‘m op 11-Tour was in de Mariaparochie

 

MARIAPAROCHIE - Tijdens de uitzendingen heeft het publiek gelegenheid om een SMS-bericht te sturen dat in beeld te zien is. Het bezoek van de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ werd afgesloten met een live uitzending waarin met lokale gasten wordt teruggeblikt op de dag. Mariaparochie kleurt Oranje
Tijdens de ‘Zet ‘m Op 11-Tour’ zijn er elke dag fantastische prijzen te winnen in het ‘Zet 'm op 11 Boodschappenspel’. Heeft u TV Oost op 11 gezet en wilt u meedoen aan het spel? Stuur dan een e-mail naar op11@rtvoost.nl met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.

Jan Bril maakte de volgende reportage.

Fotoreportage (37 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina