Shownieuws


Plaatsing  
 
04-06-2009  

Geslaagde wijnproeverij bij Restaurant Amused

 

ALMELO - Wijnhuis Fichimori & Paiaira hield bij het onlangs geopende Restaurant Amused aan het Amaliaplein een geslaagde wijnproeverij met en aantal voortreffelijke Italiaanse wijnen. 'Paparazzi' Freek was er natuurlijk bij.

Fotoreportage (9 foto's)...

 
06-06-2009  

Bolk's haringparty fotoreportage

 

ALMELO - Ons kent ons bij de jaarlijkse haringparty van transportondernemer Henk Bolk. Traditioneel opent Bolk de party met een speech vol hartelijke woorden voor alle gasten maar bevat toch ook de nodige boodschappen. Daar doet hij het immers voor. 

'Paparazzi Freek' was er bij en stapte in de door Hennie van der Most beschikbaar gestelde heli voor een vluchtje boven Almelo. Al snel ging het terug naar de partytent op het bedrijfsterrein van Bolk waar cateraar Kampkuiper uit de Harbrinkhoek met zijn team er weer iets geweldigs had neergezet. 

Fotoreportage (50 foto's)...

 
09-06-2009  

Donald Duck vandaag 75 jaar

 

De hyperkinetische eend Donald Duck, een van Walt Disney's lievelingspersonages en een van de meest populaire cartoonfiguurtjes aller tijden, viert vandaag zijn 75ste verjaardag.

Op 9 juni 1934 debuteerde Donald Fauntelroy Duck in de korte animatiefilm 'The Wise Little Hen' uit de bekende Silly Symphonies-reeks. De humeurige eend was voor Disney een ideaal contrapunt voor Mickey Mouse, die immer een voorbeeldig gedrag toonde (en daardoor wat saaitjes bleef).

De conceptie van Donald Duck was al drie jaar eerder geschied, nadat Disney Clarence Nash het kinderledje 'Mary had a little lamb' met de bekende druk-kwakende stem had horen zingen.
 

Kijk voor meer Donald Duck nieuws hier.

 
09-06-2009  

Vlonders in vijver Kreta voor haringparty

 

ALMELO - Vlonders worden bij het Grieks Restaurant Kreta in Almelo te water gelaten om de gasten van de haringparty op donderdagavond a.s. te kunnen verwelkomen. De jaarlijkse grote Almelose haringparty was vorig jaar bij Waagplein 1. Bij 't Hookhoes - eveneens in Almelo - is vanavond een haringparty.

 
10-06-2009  

Rene van der Gijp weigert op te treden

 

WIERDEN – Voor de bezoekers van café Marktzicht te Wierden liep de aankondiging van een 'optreden' van oud- voetballler René van der Gijp uit op een teleurstelling. Voor de traditionele haringparty van de ondernemerskringen Enter en Wierden was Rene van der Gijp uitgenodigd een zegje te komen doen maar ondanks € 2000 beloning weigerde hij om in deze kleine locatie zoals Marktzicht zijn zegje te doen. Volgens de ex-voetballer was hij niet gekomen als hij geweten had dat het om een café ging. Gelukkig smaakte de haring wel maar moesten de gasten het doen zonder de grappen en grollen van Rene van der Gijp, of zou hij geen haring lusten?

Fotoreportage (6 foto's)...

 
10-06-2009  

Broerekerk vol Beauty, Styling & Fashion

 

ZWOLLE - In de Zwolse Broerekerk was woensdagavond een belevingsavond vol met de laatste trends in Beauty, Fashion & Styling. De avond werd verzorgd door 1e en 2e jaars studenten van de opleiding van Het Landschap Mooi & Mode in Zwolle. Zij tekenden eveneens voor de organisatie, de creatieve combinaties, de act en de decors.

Kijk naar de fotoreportage van Freek Buitenweg

Fotoreportage (18 foto's)...

 
15-06-2009  

Fingers On Fire tweede plaats Plankenkoorts

 

ALMELO - De Almelose rockband Fingers On Fire is zaterdagavond tweede geworden in de finale van de bandwedstrijd "Plankenkoorts". Winnaar van de daverende finale in ATAK in Enschede werd de Duitse band Skings, die daarmee een mooi prijzenpakket en een podiumplek op Geuzenpop wegkaapte. De Almelose jongens waren echter blij met hun tweede plaats en gewonnen waardecheque van € 75.- en goodies. "We oogsten veel complimenten en het was een geweldige ervaring voor ons als beginnende band. Gezien onze leeftijd (de bandleden zijn tussen de 13 en 18 jaar oud) kunnen we volgens de Geuzenpop organisatie nog wel een aantal keer mee doen. De organisatie was trouwens perfect geregeld. Jammer, geen Geuzenpop, maar we zijn op 4 juli wel te zien op het tweede podium van Hob Nob in het Schelfhorst park".

< foto: F.O.F. in de ATAK kleedkamer met hun prijs.

 
16-06-2009  

Haringhappen bij Visgilde Kötter

 

OLDENZAAL - Bij de vader van Kim Kötter vond de jaarlijkse haringparty plaats. 'Paparazzi' Freek moest natuurlijk wel naar Oldenzaal om mee te happen.

Fotoreportage (11 foto's)...

 
17-06-2009  

Erik Hulzebosch krijgt programma bij TV Oost

  Schaatser Erik Hulzebosch zet vanaf volgende week met een eigen programma bij TV Oost een nieuwe stap in zijn toch al veelzijdige carrière. In ‘Met Hulzebosch de Hort op´ gaat de flamboyante sportman/entertainer uit Loozen de komende zomer op visite bij ‘oude bekenden´ uit de wereld van sport, politiek en entertainment.


Erik Hulzebosch benadert zijn prille televisiecarrière vanzelfsprekend met de nodige nuchterheid. ‘Het idee is simpel: ik ga een dagje op bezoek bij kennissen´. Een cursus journalistiek heeft de markante Overijsselaar daarbij niet nodig. ‘Je moet gewoon vragen wat in je opkomt, dat werkt het beste´. Hulzebosch heeft inmiddels een lijstje opgesteld van oude bekenden die hij graag wil bezoeken de komende zomer. Onder anderen politica Erika Terpstra, zanger/presentator Gerard Joling en miljonair Michel Perridon prijken op dat lijstje. ‘Of ze ook echt meedoen weet ik niet, ik ga ze in elk geval bellen´, aldus Erik.
Lees verder...

 
18-06-2009  

Ondernemers Congres in het Theaterhotel

 

ALMELO - 17 juni a.s. organiseerden de ING-bank en MKB-Twente het Ondernemers Congres Twente, in het Theaterhotel Almelo. Het ochtendprogramma nam Loek Hermans voor zijn rekening evenals de inleiding. Andere sprekers tijdens het plenaire ochtendprogramma waren: Joop Munsterman en Hein Vergeer. De dagvoorzitter was Robert Benninga. In het middagdeel werden er vele workshops gegeven waarin ondernemers uit Twente hun verhaal konden vertellen. Er waren ca. 1.000 bezoekers. VNO-NCW en IKT  ondersteunden dit congres .

< Hein Vergeer (oud Europees en Wereldkampioen schaatsen) met Ellen van Zoest vab BDO 

Fotoreportage (21 foto's)...

 
21-06-2009  

Tranen in eetcafé 't Wetshuys

 

ALM$ELO - 'Leve het Levenslied!' luidt het motto van "De Traan" uit Borger (Drenthe) Het mannenkoor “De Traan” is zeer zeker een van de meest bijzondere koren in Noord Nederland. Stelt u zich eens voor, veertig bonken van kerels met prachtige en vooral krachtige stemmen en een gouden hart, begeleid door een compleet orkest, onder leiding van hun depressieve dirigent.
Het kippenvel verschijnt op uw rug, de tranen wellen achter uw ogen en de drang om mee te zingen is onweerstaanbaar. Mede door de humoristische, verrassende en soms bizarre presentatie zult u dit zeer zeker ook gaan doen. Het repertoire van 'De Traan' bestaat uit een groot aantal liederen met een hoog snik-, meezing- en feestgehalte, die in vele toonaarden ten gehore worden gebracht. "Paparazzi Freek" ging naar het Wetshuys en huilde mee.

Fotoreportage (17 foto's)...

 
21-06-2009  

Culinair festijn op landgoed Singraven

 

DELDEN - Het kasteel Huis Singraven was zondag 21  weer het decor van het Twentsch Wijnhuis Culinair. Een twaalftal restaurants uit de regio liet weer culinaire hoogstandjes zien en wijnboeren uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk en Duitsland zorgden voor bijpassende wijnen.
Het is de vierde keer dat het culinaire festijn op het landgoed Singraven plaatsvindt. Initiatiefnemer Karel Elhorst heeft restaurants als Dorset Mansion, Oude Raadskelder, Seminar, Bloemenbeek, Holtweijde, Droste’s, Wylanderie en Rodenbach weer bereid gevonden om mee te doen. Een deel van de opbrengst gaat naar de stichting Kans voor een Kind.
Tekst: Frank Scholten

Fotoreportage (28 foto's)...

 
22-06-2009  

Willy Oosterhuis in de clinch met RTV Oost

 

HENGELO - TV-presentator Oosterhuis en zijn zakenpartner Nijboer eisen dat een programma over hen, niet wordt uitgezonden. Het programma gaat over de perikelen bij amusementsboulevard Go Planet in Enschede.

De advocaat van het duo overweegt aangifte te doen tegen RTV Oost wegens smaad en laster als het programma toch wordt uitgezonden.

Volgens Oosterhuis en Nijboer geeft het programma niet de juiste feiten weer en probeert RTV Oost hun nieuwe TV-zender 'Onze TV' schade te berokkenen. Oosterhuis en Nijboer liggen overhoop met de eigenaren van Go Planet.

 
28-06-2009  

Avalon Weyzig nieuwe Miss Universe Nederland

 

NOORDWIJK - De 19-jarige Avalon-Chanel Weyzig uit Zwolle is zaterdagavond gekozen tot Miss Universe Nederland 2009. Stephanie Bos (22) uit Wassenaar werd tweede, Stevie Hartmann (18) uit Hengelo eindigde als derde. Miss Universe Nederland vertegenwoordigt ons land in augustus bij de Miss Universe verkiezing op de Bahama's. Avalon Weyzig studeerde het afgelopen jaar Spaans in Barcelona en begint
komend schooljaar aan de opleiding Media, Entertainment en Management in Haarlem. Ze kreeg zaterdagavond de tiara uitgereikt door Charlotte Labee, Miss Universe Nederland 2008. Dit kroontje is ontworpen door Rodrigo Otazu. Twaalf missen streden in Hotels van Oranje in Noordwijk om de eretitel. Tijdens de galaronde droegen ze creaties van couturier Addy van den Krommenacker, tevens een van de zeven juryleden. Voor nummer twee Stephanie Bos had de couturier een verrassende mededeling: zij loopt mee in zijn volgende modeshow.
 

< foto's Clemens Brughuis

Fotoreportage (7 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina