Shownieuws


Plaatsing  
 
01-02-2010  

Jan Rot verdient meer tijdens Literaire Salon

  ALMELO – Tijdens de Literaire Salon zondagmiddag hebben de Almeloërs kennelijk gekozen om thuis achter de verwarming te blijven zitten of met de kinderen te genieten van de sneeuwpret op de Nijreesberg. In ieder geval kwam er veel te weinig publiek naar de bibliotheek om in een kleine zetting kennis te maken met de zanger, tekstschrijver en ‘hertaler´ Jan Rot.
Lees verder...

Fotoreportage (13 foto's)...

 
04-02-2010  

Veel blijde kinderen in De Grolsch Veste

 

ENSCHEDE - De topwedstrijd FC Twente-Heracles van woensdag 3 februari was geadopteerd door Stichting Kans voor een Kind. 25 kinderen betraden de voetbalmat van de Grolsch Veste aan de hand van de spelers van FC Twente en Heracles, de arbiter en de grensrechters. Dit werd mede mogelijk gemaakt door Persoonality Payrolling.
 

Fotoreportage (25 foto's)...

 
05-02-2010  

Pius X hield After Cito Party

 

ALMELO – Al voor de zesde opeenvolgende keer hield de scholengemeenschap Pius X een After Cito Party in het Theaterhotel. Doel is de leerlingen uit de achtste klas van het basisonderwijs een moment van ontspanning te beiden na het afleggen van de Citotoets. De Citotoets is bepalend voor de keuze van het vervolgonderwijs en daar biedt het Pius X College natuurlijk vele richtingen in van VMBO, HAVO tot VWO. Pius X heeft scholen in Almelo en Rijssen.
Met diverse optredens van Ch!pz tot optredens van eigen leerlingen met zang en dans werd het toch weer een gezellige boel ondanks het ontbreken van alcoholische versnaperingen.

Fotoreportage (13 foto's)...

 
07-02-2010  

Vrolijke Afterparty bij Heracles Almelo

 

ALMELO - Na volop spanning en een overwinning, verdiend of niet, zat de stemming er goed in na de wedstrijd. We weten allemaal dat Heracles dikwijls aan de kant van verkeerde beslissingen heeft gestaan. De vijfde plaats wordt Heracles door sommigen schijnbaar niet gegund in voetballand. Maar dat zal ons in Almelo een worst zijn, dachten we zo. In ieder geval werd er feest gevierd in het Polman stadion.

 

Fotoreportage (36 foto's)...

 
15-02-2010  

Bedrukte afterparty na nederlaag Heracles Almelo

 

ALMELO - Na afloop van de verloren wedstrijd tegen PSV heerste een sfeer van teleurstelling in de businessroom van het Polmanstadion. Ondanks goed voetbal was de 0-1 onverteerbaar. Maar schijnbaar hebben topploegen altijd het geluk aan hun zijde. FC Twente won uit ook al onverdiend tegen Vitesse. Onze 'Friedrich' was toch nog monter genoeg een paar plaatjes te schieten.

 

Fotoreportage (26 foto's)...

 
16-02-2010  

Kennersquiz in Businessclub van Heracles Almelo


 

ALMELO - De Businessclub van Heracles Almelo hield voor haar leden een kennersquiz over Heracles in het Polmanstadion. Het winnende team bestond uit: Henk Smit, Belinda Wansink en M.G. Jacobs.

< De prijzen voor de beste drie teams

Fotoreportage (38 foto's)...

 
19-02-2010  

Aktie voor zieke Kjell in Polmanstadion

 

Ja zeker een Aktie voor Kjell en waarom wil ik graag vertellen.
Ik heb Kjell leren kennen via Hyves en zag dat er al zo veel mensen beloofd hebben om hem te helpen (loze beloftes dus). Ik trok mij het lot en leed van hem aan en ben gaan helpen want Kjell is ernstig ziek.
Zijn hart, longen, lever en nieren functioneren niet zoals het hoort, en zijn ouders maken zich ernstige zorgen want Kjell heeft ook nog een gaatje in zijn hart en lijdt aan het Down Syndroom. Verder heeft Kjell slecht functionerende darmen die tweemaal per dag door zijn moeder gespoeld worden tot hij een stoma krijgt.
Om Kjell te helpen op het gebied van fijne motoriek, spraak, post traumatische stress en concentratie waardoor hij zich beter voelt, bestaat er de Dolfijnen therapie. Een plekje staat voor hem gereserveerd van 30 augustus tot 10 september 2010 maar dat kost het lieve sommetje van 11.000 euro en zijn ouders hebben nog maar 6000 euro bij elkaar kunnen schrapen. Eind mei moet echter het volledige bedrag bij elkaar zijn om de reservering gestand te kunnen doen.
Daarom heb ik een benefiet georganiseerd op 25 april in het Polmanstadion om de ontbrekende 5000 euro bij elkaar te krijgen. Ik ga dan optreden en heb een spaarpot bij me om een vrije gift te doneren. Op 24 februari ga ik naar Johan Vlemmix voor een interview op Jaap Live Internet TV om promotie te maken voor het optreden van 25 april.
Verder heb ik een CD-single uitgebracht met een speciaal geschreven lied. De CD-single kost 5 euro en 3,50 euro is voor Kjell bestemd.
Andere artiesten die hun medewerking verlenen zijn: Cor Wolters, Diana, Jan Ottens, Jodi, Johan Vlemmix, Lorenzo, Marco, Mike Lorentz, Patrick ter Haar en zanger Petro. Kaarten in de voorverkoop 10 euro en aan de kassa 12,50 euro.

Help mij om de Dolfijnenbehandeling voor Kjell mogelijk te maken en kom massaal op 25 april naar het Polmanstadion.

Bij voorbaat dank mede namens Kjell en zijn ouders,

Zanger Petro uit Almelo

 
22-02-2010  

Servus showt nieuwe kleding 'Kiss me, Kate'

 

ALMELO – Als voorbereiding op de theatervoorstelling van de nieuwe musical, 'Kiss me, Kate', was er een repetitie met de nieuwe kleding hiervoor. Sevus is een theatergroep die zo langzamerhand een begrip is geworden in Almelo. Freek ging even een plaatje schieten maar zijn stem voldeed niet aan de normen om lid te worden
 

Fotoreportage (11 foto's)...

 
22-02-2010  

Lille en Casper presenteren nieuw album

 

Hallo vrienden en contacten, Met enige trots presenteren wij ons nieuwe album 'Traveling Girl' (zie bijlage). We hebben er lang aan gewerkt en hopen nu op een redelijk succes en ieder geval luisteraars. Het is een soort van internationaal samenwerkings project met als de hoofdpersoon, de zangeres 'Lille' uit Enschede. Mensen uit o.a. de USA, UK, Polen en Nederland hebben allen hun bijdrage geleverd. Er is zelfs een bekende Amerikaanse vocal coach en producer over gevlogen uit Los Angeles om Lille te coachen in het opname proces. Zie www.petestrobl.com voor meer info.
Intekenen op de 'special limited' CD is vanaf nu mogelijk op www.lilleperformances.com (website Lille)

 
28-02-2010  

Voorronde Miss Overijssel Verkiezing

 

HENGELO - Alle meiden die zich aangemeld hadden of die gescout waren, deden zondag mee aan de casting in Hengelo. Bij Hengeler Club Restaurant was er een eerste fotoshoot en werden de deelneemsters voor het eerst door de jury beoordeeld. Zondag a.s. is de eerste schifting tot 24 deelneemsters. Op 13 maart a.s. is de halve finale bij Bruins in Saasveld.
TV Oost brengt dit seizoen 10 afleveringen van de Miss Overijsselverkiezing. Castingbureau Kim Kötter organiseert en produceert en presenteert samen met RTV Oost de gehele uitzendingen reeks. Na de halve finale gaan 12 kandidaten door naar de finale. Met hen worden ook alle opnames gemaakt.  

Fotoreportage (20 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina