Politiek nieuws


Plaatsing  
 
30-08-2011  

Ook Bert Hümmels onder vuur bij AlmeloAnders.nl

 

ALMELO – De website AlmeloAnders.nl neemt regelmatig Almelose politici op de korrel middels spotprenten of satirische filmjes. Deze keer Leefbaar Almelo fractievoorzitter Bert Hümmels die ook nog eens voorzitter is van sv Rietvogels en vorig jaar de handschoen opnam om de club met een roemrijk verleden te redden van bestuurlijk falen en financiële nood.
Dat pad gaat niet over rozen maar met tegenslagen, ondanks dat de club het afgelopen seizoen redelijk inliep op financiële achterstanden in de contributie-inning.
Ten tijde van zijn vakantie bij zijn echtgenote in HongKong kwam de club opnieuw in het nieuws omdat er op het sportcomplex in een oude keet van de gemeente een hennepplantage werd ontmanteld. De oude keet werd door de club als berging voor oude spullen gebruikt, maar onverlaten hadden zich in de voetballoze periode toegang verschaft door een gat in de omheining te knippen en hadden het slot gewisseld zodat ook de beheerder er niet meer in kon, zo bleek toen de politie de plantage wilde ontruimen.
In een satirisch filmpje op AlmeloAnders.nl mag Bert, die als politicus altijd voor legeliseren van wietplantages was, nu het e.e.a. uitleggen.
 

Archief
Terug naar vorige pagina