Politiek nieuws


Plaatsing  
 
27-08-2011  

Anthon Sjoers solliciteert voor reisleider

 

ALMELO – Volgens Tony Cassese van de satirische website AlmeloAnders.nl heeft oud- wethouder Anthon Sjoers bij de gemeente  gesolliciteerd als chauffeur en reisleider van de nieuwe sightseeing bus die als toeristische attractie door Almelo gaat toeren langs al die plekken waar grootse plannen voor waren maar uiteindelijk hebben geleid tot niets.

De route van de toeristenbus leidt de geïnteresseerden o.a. langs de soms miljoenen kostende projecten zoals de veel te klein uitgepakte sporthal IISPA, het mislukte Almelo Verdiept (eigenlijk Almelo Verhoogd of, nog beter, Almelo Verdriet), de omstreden locatie ‘De Rechter’, het mislukte nieuwe stadhuis, het in het moeras verzonken Waterrijk, de Monorail etc. etc. etc.

Sjoers wil de gemeente kennelijk laten besparen op de wachtgeldregeling echter hij schijnt het plan niet zelf bedacht te hebben. Ook de Enschedese burgemeester Den Oudsten - misschien familie van de failliete Woerdense bussenbouwer Den Oudsten? -  wil een dergelijke touristische busroute in Enschede van de grond tillen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina