Politiek nieuws


Plaatsing  
 
20-02-2010  

Verkiezingsdebat Leefbaar Almelo in de Bieb

 

De indeling ziet er alsvolgt uit:
Ronde 1: Leefbaar Almelo + PVA - Christen Unie - Lijst Cete - ALA/AOV
Ronde 2: Leefbaar Almelo + D66 - PvdA - GroenLinks - BurgerBelangenAlmelo
Ronde 3: Leefbaar Almelo + SP - TON - CDA - VVD
Ronde 4: In deze ronde is er de gelegenheid voor de andere aanwezigen en alle kandidaten over de vragen en onderwerpen die nog verder aan de orde komen, met elkaar in gesprek te gaan.
De Leefbaar Almelo- kandidaat kiest in elke ronde het onderwerp.
Enkele van deze onderwerpen zijn;
De ontwikkeling van de binnenstad, sport, cultuur, het armoedebeleid en het Leefbaar Almelo motto Welzijn boven Welvaart, dat vanaf de oprichting in haar verkiezingsprogramma centraal staat. Het staat dus niet van te voren vast over welk onderwerp gesproken wordt, maar dat wordt per ronde door de Leefbaar Almelo- kandidaat bepaald.
Vanuit de zaal zorgt de presentator voor voldoende ruimte om mee te doen aan het debat of om vragen te stellen. En na de live-uitzending is er nog tijd om gezellig in het leescafé na te praten met elkaar. Leefbaar Almelo hoopt op een goed debat, met veel belangstellenden en een goede sfeer. Dit debat wordt live uitgezonden op de Lokale Omroep Almelo. Leefbaar Almelo zorgt er ook voor dat belangstellenden op www.stemwijzer.nl kunnen proberen uit te vinden welke partij het meest overeenkomt met de eigen reacties op de stellingen daar.

Archief
Terug naar vorige pagina