Politiek nieuws


Plaatsing  
 
24-06-2009  

VVD gaat mening peilen over nieuw stadhuis

 

De VVD Almelo komt met een aanmerkelijk goedkoper alternatief voor het geldverslindende communicatieplan waarmee de PvdA-CDA coalitie de Almelose burgers wil informeren over de bouw van een nieuw stadhuis. In plaats van een meer dan € 100.000 kostende campagne met folders en kleurplaten opent de VVD heden gratis een internet-stembus om de mening van Almelo te peilen.
Met het fiasco van de recente campagne ‘Zo ’n burgemeester wil Almelo’ (kosten: € 65.000 en 33 burgers die deelnamen aan het ‘stadsdebat’) nog in het achterhoofd, vindt de VVD een campagne over een nieuw stadhuis niet alleen geldverslindend, maar bovendien wordt de indruk gewekt dat de burger er nog iets over zou hebben te zeggen. De raadsdebatten van de afgelopen weken hebben duidelijk gemaakt dat dit niet het geval is.
De VVD Almelo heeft een aantal alternatieve en goedkopere locaties voor een nieuw stadhuis. Omdat het laatste woord over de bouw aan de Gemeenteraad is, wil de VVD de mening van Almelose burgers zélf horen via de website www.vvdalmelo.nl
De vragen die worden voorgelegd aan de Almelose burger luiden:

1. Wat vindt u van campagnes als ´Zo´n burgemeester wil Almelo´ en ´Bouw van een nieuw stadhuis´?
2. Welke locatie vindt u het meest geschikt voor een nieuw stadhuis?

VVD Almelo
G. van Woudenbergh,
fractievoorzitter

Archief
Terug naar vorige pagina