Politiek nieuws


Plaatsing  
 
06-07-2018  

GroenLinks zoekt enthousiaste Statenleden

Kom donderdag 12 juli naar onze informatieavond in Zwolle
 

ZWOLLE - Op 20 maart 2019 is het zover, dan zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. GroenLinks Overijssel zoekt kandidaten voor het werk in de provinciale politiek. Denk je erover om je aan te melden als GroenLinks kandidaat, maar wil je eerst meer weten over wat het werk precies inhoudt? Kom dan aanstaande donderdagavond 12 juli 2018 naar het provinciehuis in Zwolle.
Inloop is vanaf 19:30. We beginnen om 20:00 en stoppen uiterlijk om 22:00.

Waar gaat de provincie over? Wat houdt het in om Statenlid te zijn? Wat maakt het interessant en leuk? Ga in gesprek met onze GroenLinks Provinciale Statenleden Robert Jansen en Kees Slingerland.

Denk je erover na om jezelf te kandideren en wil je meer weten over de procedure voor kandidaatstelling?  Vraag het aan de kandidatencommissie.

Het verkiezingsprogramma: wat komt daar in te staan? Wat zijn de speerpunten? De programmacommissie zal dit kort uitleggen.

De voorzitter van de provinciale afdeling van GroenLinks, Robert Scholma, is aanwezig voor de overige vragen.

Zin om te komen, meldt je dan aan via statenfractie@groenlinksoverijssel.nl. Mocht je niet kunnen, en meer willen weten, neem dan via dit mailadres contact op met de Statenfractie van GroenLinks Overijssel.

Archief
Terug naar vorige pagina