Politiek nieuws


Plaatsing  
 
13-12-2017  

Pauwels politicus van het jaar 2017

 

ALMELO – Raadslid Jemy Pauwels (VVD) is door de lezers van Tc Tubantia en een ‘vakjury’ verkozen tot raadslid van het jaar 2017. Pauwels noemde het ‘de kers op de taart van acht jaar raadswerk, het mooiste werk dat er is.’ Als tweede eindigde Marjolein Wessels (PvdA) die eerder al aankondigde bij het einde van de huidige zittingsperiode te zullen stoppen. Zij kreeg vooral veel stemmen van de lezers. De tussentijds van de PvdA naar de VVD huppende Willem Loupatty werd derde.

Door de stadsredactie van Tc Tubantia werden genomineerd wethouder Alex Langius (CU) en de raadsleden Jemy Pauwels (VVD), Fred Gerritsen (Democraten.Nu), Louis Kampman (LAS), Willem Loupatty (VVD), Israa Abdullatif (Almelo Centraal), Hans Buitenweg (GroenLinks) en  Marjolein Wessels (PvdA).

Tijdens de bijeenkomst in Leescafé De Meridiaan werd de rumoerige Eindejaarsnieuwsquiz gewonnen door het team Sporters. Het team van de Evenementenorganisatoren werd eervol tweede voor het team van de Rechterlijke Macht dat zich als derde kwalificeerde. De drie teams bestaande uit kunstenaars, ondernemers en politici hadden het nakijken.

Archief
Terug naar vorige pagina