Politiek nieuws


Plaatsing  
 
20-09-2013  

Raad bespreekt aanpassingen parkeerbeleidsplan

 

ALMELO - Het parkeerbeleidsplan is door het college van burgemeester en wethouders op een aantal punten aangepast na gesprekken met onder meer bewoners en ondernemers. De gemeenteraad vergadert op dinsdag 1 oktober over de aanpassingen in het plan. De aanpassingen die het college de gemeenteraad voorstelt gelden voor betaald parkeren in het centrumgebied en de venstertijden in de blauwe zones.

Voorgesteld wordt dat in het centrumgebied betaald parkeren gaat gelden van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen van 09.00 uur tot 18.00 uur en op donderdag (koopavond) van 09.00 uur tot 21.00 uur. Daarnaast stelt het college voor de venstertijden voor de blauwe zones in de schilgebieden te laten gelden zeven dagen per week, 24 uur per dag. Waarbij een maximale parkeerduur geldt van 1 uur, met parkeerschijf. Meer informatie over het parkeerbeleidplan, net als het plan zelf, staat op de website van de gemeente, www.almelo.nl.

Inwoners die willen inspreken over dit onderwerp kunnen zich melden bij de raadsgriffie, bereikbaar via (0546) 54 1391 of via raadsgriffie@almelo.nl.
Aanmelden kan tot maandag 30 september 15.00 uur.
 

Archief
Terug naar vorige pagina