Politiek nieuws


Plaatsing  
 
09-09-2013  

Veilig lekken naar de pers via PubLeaks !

 

ALMELO – Het kan tegenwoordig, veilig anoniem lekken naar de pers. Via de website PubLeaks.nl kunnen uw berichten over misstanden bij overheden en bedrijven veilig worden ge-upload zonder dat u traceerbaar bent. Uw ge-uploadde berichten gaan versleuteld via duizenden computers over de wereld naar het nieuwsorgaan van uw keuze. Door deze omwegen kan het verzenden van tips wat lang duren maar dat is altijd nog beter dan gebukt gaan onder het juk van misstanden.

Let wel, doe het dan niet vanaf of via uw computer op het werk, want veel werkgevers laten de IT-afdeling meekijken in uw emailverkeer en kijken welke websites u bezoekt. Zo ook de gemeente Almelo zo bleek in de ontslagprocedure van de gemeentelijke archivaris.

Via PubLeaks.nl kunt u keuzes maken aan welk nieuwsorgaan u uw geheime tips wilt doen toekomen. De aangesloten nieuwsorganen duiken dan met hun onderzoeksjournalisten in de aangeleverde informatien om de misstanden nog meer boven water te krijgen, zodat dit publiekelijk aan de kaak kan worden gesteld.

Klik hier… hoe dat gaat.
 

Archief
Terug naar vorige pagina