Politiek nieuws


Plaatsing  
 
23-03-2012  

Verkiezingspoll op AlmeloAnders.nl

 

ALMELO - De satirische website AlmeloAnders.nl neemt het Almelose politieke wereldje met enige regelmaat kritisch onder de loep. Dat gebeurt met een flinke toonzetting maar ook met publicaties van satirische plaatjes.
De criticasters LKA en PVA uit de gemeenteraad zijn o.a. diegenen die veelvuldig hun mening over het functioneren van het college van B&W kenbaar maken en de coalitie PvdA/CDA/VVD regelmatig een sneer geven.
De leden van de PvdA deden dat deze week zelf eveneens tijdens een algemene ledenvergadering waarin het bestuur werd verweten te weinig toezicht te hebben gehouden op de financiën. Alleen was het deze keer niet het college dat als ‘big spender’ optrad maar de geroyeerde penningmeester die privé in geldnood zat. De Almelose afdeling moet nu zo’n 7500 euro aan de landelijke partijkas afdragen om de lening weg te poetsen.

Op AlmeloAnders.nl ook een verkiezingspoll om uw mening van dit moment over het Almelose politieke leven te geven. Dus als u die stemming wilt beïnvloeden? Klik dan hier.
 

Archief
Terug naar vorige pagina