Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
25-09-2011  

Overdracht opbrengst haringparty Vriezenveen

 

Stichting vang je Droom
Een dromenvanger wordt gemaakt met de intentie dat de kinderen zal beschermen tegen het slechte. Kinderen kunnen de mooiste dromen hebben en deze worden door een dromenvanger (symbolisch gezien) naar het kind geleid en de slechte invloeden worden tegengehouden.
Stichting vang je Droom wil graag als een dromenvanger fungeren. Ze willen graag helpen een droom te vangen en te realiseren. Hierdoor ontstaat een herinnering, waar nog lang met een positief gevoel aan teruggedacht wordt. Stichting vang je Droom wil kinderen laten voelen dat het leven zorgeloos en goed kan zijn, al is het maar voor even.

Stichting Gichon / Napoleon 1812
Stichting Gichon heeft ten doel zorg te verlenen aan kinderen uit Wit-Rusland die mede slachtoffer zijn geworden van de ramp met de kernreactor van Tsjernobyl. Daarnaast willen zij ook nazorg verlenen aan de kinderen uit Wit Rusland die voor een verblijf in Nederland zijn geweest. Stichting Gichon probeert dat te doen door kinderen te stimuleren en te motiveren om aan een betere toekomst te werken. Een van de projecten is een koetsreis van mei 2012 en heeft als doel het werk van de Stichting Gichon in Wit-Rusland te ondersteunen. Het is de bedoeling om veel geld in te zamelen. Met dit geld wil Stichting Gichon een vakantieoord voor kinderen uit de door Tsjernobylramp-getroffen gebieden gaan realiseren.
 

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina