Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
06-07-2011  

Huldiging jubilarissen Brandweer Wierden


Op de foto staan v.l.n.r.: de heer A.D. (Dinant) Knol, de heer A. (André) Slomp, de heer G.E.D. (Marco), Veneman, de heer M.J. (Mattijs) Hannink, burgemeester Robben, de heer F.M. (Frank) Heerdink, de heer P.L. (Paul) Sijtema, clustercommandant H.C. (Harold) Langenburg. Op de foto ontbreekt: de heer H.M.M. (Martin) Mulder.
 

WIERDEN - Maandag 4 juli was een feestelijke avond bij het vrijwillige brandweerkorps in Wierden. Burgemeester Robben reikte diverse diploma’s en certificaten uit aan leden die hun opleiding succesvol hebben afgerond. Ook nam hij afscheid van een korpslid van post Wierden. Tenslotte werd een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet.

Allereerst stond burgemeester Henk Robben stil bij het afscheid van de heer M.A. Koops, die per 1 april 2011 uit dienst is getreden. Vervolgens zijn deze avond nog certificaten en diploma’s uitgereikt aan brandweerlieden die voor verschillende opleidingen zijn geslaagd.

Diploma’s en certificaten
De heren M. Verbeek, H. Vinkers en H.J.M. Oude Nijhuis ontvingen het diploma Manschap A. De heer M.J. Hannink kreeg het diploma onderbrandmeester, de heer G.E.D. Veneman het diploma brandmeester.
De heer R.G. Beldman ontving het certificaat voor pompbediener. De heren K.A. Lieuwen, P.L. Sijtema, P.H. Kuipers, C.G. Roetgerink en mevrouw M.A.D.G. Abbink kregen het certificaat voor Leerwerkplekbegeleider uitgereikt.


Jubilea
Tenslotte huldigde de burgemeester zeven jubilarissen bij de vrijwillige brandweer door middel van een medaille met bijbehorende oorkonde. De heer M.J. Hannink is gehuldigd voor zijn 12½-jarig dienstverband. De zes andere jubilarissen zijn 20 jaar in dienst van de vrijwillige brandweer. Het gaat om de heren F.M. Heerdink, A. Slomp, P.L. Sijtema, G.E.D. Veneman van de post Wierden en de heren A.D. Knol en H.M.M. Mulder van de post Enter.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina