Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
10-07-2011  

Wierdenaar dood na ruzie bij discotheek (upd)

 

RIJSSEN - In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.45 uur krijgt een 20-jarige man uit Wierden ruzie in uitgaansgelegenheid Lucky aan de Morsweg in Rijssen, waarna hij in kritieke toestand moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man is inmiddels overleden.

Politie Twente heeft een team van 18 rechercheurs samengesteld en is een onderzoek gestart. Wel zijn vijf mannen uit Rijssen (17, 21 en drie van 18 jaar) aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politie arrestantencentrum in Borne. Uit dit onderzoek moet de aanleiding, toedracht en betrokkenheid van eenieder duidelijk worden.

Persbericht 10 juli 2011, 19.30 uur.
Rechercheteam zoekt getuigen en beelden
RIJSSEN - Het Team Grootschalige Opsporing dat onderzoek doet naar de doodsoorzaak van de 20-jarige Wierdenaar is op zoek naar getuigen en beelden. Het team, genaamd Norah, vraagt een ieder die iets heeft gezien of beelden heeft gemaakt, dit te melden bij de politie. Het team is bereikbaar via:


Telefoon 0900-8844
Mail
tgo@twente.politie.nl
Twitter @teamnorah1

Er is momenteel nog geen duidelijkheid over de toedracht van het incident. Om deze reden zijn de vijf aangehouden mannen in verzekering gesteld voor nader onderzoek. Het forensisch onderzoek in de horecagelegenheid is afgerond. Maandag zal er sectie worden verricht op het lichaam van de 20-jarige man.

Archief
Terug naar vorige pagina