Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
05-07-2011  

Plan ’t Saterslo Saasveld ter inzage

 

DINKELLAND – De gemeente Dinkelland heeft het voorontwerp bestemmingsplan voor vakantiepark ’t Saterslo in Saasveld ter inzage gelegd tot 12 augustus a.s.
Op het terrein van de voormalige camping Erve Holtkamp worden maximaal 126 recreatiewoningen gebouwd. Er komt een kwalitatief hoogwaardig park dat wordt ingepast in het landschap. Kenmerken van de Twentse architectuur zijn straks duidelijk te zien. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld typische Twentse gevels aan de huisjes.
Er komen vooral vier- en zespersoons bungalows op het park. Ook komt er een centrumvoorziening, een golfbaan en kunnen er straks ongeveer 200 auto’s parkeren.
Als de parkeerplaats klaar is, betekent dit dat gasten van ’t Holscher hier ook kunnen parkeren. Dit zorgt voor minder problemen met parkeren bij ’t Holscher.
Maandagavond 4 juli was er een inloopavond. Belangstellenden kwamen naar ’t Holscher om het plan te bekijken. Wethouder Koegler: “Het was een goede avond. De meeste mensen waren positief kritisch over het plan. Het is ook een mooi plan. Vakantiepark ’t Saterslo zorgt er voor dat we in Dinkelland straks een prachtig park hebben van hoge kwaliteit.”

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina