Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
31-05-2011  

Multimedia Center computerwinkel van het jaar

 

MONTFOORT/ALMELO - ICTWaarborg, de brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven, heeft Multimedia Center in Almelo uitgeroepen tot computerwinkel van het jaar 2011.
Multimedia Center krijgt deze bekroning omdat het bedrijf  zich op vernieuwende, succesvolle, creatieve wijze heeft onderscheiden en een hoog kennis- en serviceniveau weet te handhaven.
Voor de klant is dit duidelijk merkbaar in de informatieverstrekking en de service. Multimedia Center is een voorbeeldige ICTWaarborg-specialist die zich onderscheidt door uitstekende kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid.
Ook de algemene ondernemersvaardigheden van deze onderneming zijn uitstekend. Op basis van deze criteria is Multimedia Center verkozen uit de 950 aangesloten leden van ICTWaarborg.

Tegelijk met de computerwinkel van het jaar werden door de vakjury ook de computerwebwinkel (Informatique) en het computerhulpbedrijf (GUIDION computerhulp & ICT) van 2011 verkozen. Daarnaast mocht ook het publiek zijn voorkeur uitspreken in de drie categorieën waarvoor niet alleen leden van ICTWaarborg waren genomineerd, maar alle Nederlandse bedrijven die zich computer(web)winkel of computerhulpbedrijf kunnen noemen. Daarbij gingen de ICTWaarborg Awards naar Informatique (Computerwinkel van het Jaar), Alternate (Computerwebwinkel van het Jaar) en DigiProfs Computersupport (Computerhulpbedrijf van het Jaar).

De feestelijke uitreiking van de awards vond 30 mei plaats tijdens de ICTVakdag in de Jaarbeurs in Utrecht, te midden van vele prominente genodigden uit het vakgebied en diverse mediavertegenwoordigers.
De verkiezing Computerwinkel van het Jaar vindt jaarlijks plaats onder auspiciën van brancheorganisatie ICTWaarborg, dit jaar met steun van Quote Components, Despec en Gembird.
De brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert deze verkiezing als voorbeeld voor de overige 950 aangesloten bedrijven die ook hun niveau op het peil van de winnaar willen brengen.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina