Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
12-04-2011  

Ben jij de juf of meester van de toekomst?

 

HENGELO - Aanstaande zaterdag 16 april is de jaarlijkse Open Dag van Hogeschool Edith Stein van 10.00 tot 13.00 uur. Niet alleen aankomend studenten zijn welkom, maar iedereen die wil kennismaken met de opleiding Leraar basisonderwijs! Voor ouders met kinderen is er ook voldoende te beleven.

Voor aankomend studenten is het thema van de Open Dag: Ben jij de juf of meester van de toekomst? Tijdens de Open Dag ontdekken aankomend studenten of de pabo in Hengelo en het beroep Leraar basisonderwijs iets voor hen zijn. Daarnaast maken zij kans op een iPad of een Blackberry door uiterlijk 13 april een filmpje over hun ideale leraar basisonderwijs naar de hogeschool te sturen.

De Open Dag is niet alleen interessant voor aankomend studenten, maar ook voor een algemeen publiek: bijna alle vakken van de pabo stellen zich voor. In het bijzonder zijn kinderen (met hun ouders) van harte welkom, want wat zou een Open Dag van een opleiding Leraar basisonderwijs zonder kinderen zijn? Kinderen kunnen onder andere meedoen met gymlessen, reuzenbeesten kleien, rozijnen laten dansen en leren hoe je de beste bootjes vouwt bij natuur- en techniekonderwijs. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom bij deze activiteiten.

Archief
Terug naar vorige pagina