Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
31-01-2011  

De Top 100 invloedrijke personen Overijssel 2010

 

ZWOLLE – Volgens de Businesscompagnie, makers van zakenmagazines Twente Business en Zwolle Business, is FC Twente-voorzitter en ex CEO van Koninklijke Wegener Joop Munsterman de meest invloedrijke persoon van 2010 in Overijssel.
Businesscompagnie enquêteerde haar abonnementhouders. Eén respondent die hem op die positie plaatste, vatte bondig alle anderen reacties samen: “Wat een inspirator! Denkt groot, zonder de realiteit te verliezen!” De prestaties van Munsterman reiken dan ook verder dan Twente of zelfs de provincie Overijssel. Door de financiële en sportieve topprestaties staat Enschede zelfs internationaal weer op de kaart, iets dat voor de regio een niet te onderschatten spin-off heeft.
Inmiddels ex- CdK Geert Janssen eindigde als tweede en derde werd de burgemeester van Zwolle Henk Jan Meijer. Op de Top 100 lijst verder tal van ondernemers, miljonairs, sporters en musici. Kenmerkend is in de lijst dat de publiciteit zoekende ‘netwerkers’ onder hen hoger eindigden dan de publicitair meer bescheiden types met invloed. 


Uitslag Business Top 100 van 2010

Archief
Terug naar vorige pagina