Overijssels Nieuws


Plaatsing  
 
25-01-2011  

It´s en Prijstopper plotseling gesloten

 

TILBURG – It’s Electronics en Prijstopper is in financiële problemen geraakt door heftige concurrentie en tegenvallende verkopen. De directie van het moederconcern IMpact Retail in Tilburg heeft vandaag surseance van betaling aangevraagd. Tot het concern behoort verder nog de webwinkel Modern.nl de naam waar het concern ooit onder begon. Alle winkels en de webwinkel zijn gesloten en het personeel moest thuisblijven, dit om ‘leegroof’ te voorkomen.

De 118 winkels en internetshop zijn voorlopig gesloten. Bij IMpact Retail zijn 980 mensen in dienst. Klanten met lopende bestellingen of reparaties krijgen persoonlijk bericht. De website van IMpact Retail geeft met regelmaat updates van de situatie.

De rechtbank heeft mr. M.J.M. Franken (Van Iersel Luchtman Advocaten – www.vil.nl) benoemd als bewindvoerder bij IMpact Retail, moederbedrijf van It’s Electronics, Modern.nl en Prijstopper. Hij onderzoekt of de onderneming op een financieel gezonde manier kan worden voortgezet, al dan niet in afgeslankte vorm.

Fotoreportage (1 foto's)...

Archief
Terug naar vorige pagina